Szukałam w lupce, jednak nie znalazłam satysfakcjonującej odpowiedzi. Wszyscy przeważnie odwołują się do odżywek białkowych, BCAA itp., a ja jestem bardzo ciekawa tej firmy pod względem innych suplementów, nie tylko dla sportowców. No więc mam dobraną suplementację pod siebie. Muszę obrać: witaminę d3, omega 3 (same lub w postaci tranu), sylimarynę, magnez, b-complex, probiotyki, kreatynę. Przez przypadek natknęłam się na te suplementy w Biedronce. Nigdy bym na nie nie spojrzała, ale byłam chora, brałam antybiotyk, na szybko potrzebowałam probiotyku, a pobliska apteka była zamknięta i udało mi się "upolować" w Biedronce jakiś probiotyk właśnie z Activlab w jakiejś bardzo niskiej cenie (była promka i koszt poniżej 10zł za opakowanie). Byłam pewna, że to nie będzie działać w tej cenie, jednak mimo brania antybiotyku 2xdziennie nie miałam żadnych dolegliwości żołądkowych (które zawsze mam bez odpowiedniej osłony). I zastanawiam się, czy całej suplementacji nie dobrać sobie z tej firmy. Jednak zastanawia mnie, skąd tak niska cena? Bo to już nie jest mało, to wyjątkowo tanio. Zastanawiam się, czy ta cena to nie kosztem gorszych surowców? Albo produkcji? W google widzę, że firma ma dość dobre opinie, ale jakoś nie mogę sobie wyobrazić, jak mając tak tanie preparaty może to jakoś działać....ale czytałam opinie np tranu i ludzie piszą, że widzą efekty, więc coś na rzeczy musi być. Ja z tego probiotyku też jestem zadowolona. Niestety muszę suplementować sporo rzeczy. Wolałabym suplementować samą d3, omega 3 oraz kreatynę, ale ze względu na układ pokarmowy oraz nerwowy jestem zmuszona dobrać jeszcze pozostałe preparaty, jak właśnie sylimaryna, magnez, b-complex.
Macie jakieś opinie o marce? Te suplementy faktycznie działają? W google wyczytałam, że te suplementy mają certyfikaty GMP, czyli dobrą praktykę wytwarzania, co też jest ciekawe, patrząc właśnie na dość niską cenę
Zmieniony przez - Nene97 w dniu 2026-02-01 02:23:46
Macie jakieś opinie o marce? Te suplementy faktycznie działają? W google wyczytałam, że te suplementy mają certyfikaty GMP, czyli dobrą praktykę wytwarzania, co też jest ciekawe, patrząc właśnie na dość niską cenę
Zmieniony przez - Nene97 w dniu 2026-02-01 02:23:46
Krzysztof Piekarz