...
Napisał(a)
Witam tak jak w temacie. Za małolata coś się kiedyś podnosiło ale to nie było nawet rozpisane tylko dla zabawy:). Teraz moje pytanie chciałbym uzyskać siłę bo nie ukrywam że straciłem siłę niestety. Bo od jakiś 8 lat nic nie robiłem zero bójek zero obowiązków więc siły nie mam zbytnio:(. Chciałbym także kondycję bo jestem właśnie w trakcie rzucania papierosów po 6 latach palenia. Do tego trochę kulturystyki głównie brzuch klata i biceps. Panowie od czego zacząć?. Masę mam z powodu iż ważę 89Kg przy wzroście 174cm. Nie mam zbyt dużego brzucha no chyba że się na jem bardzo. A jak nie to jest równy z klatką piersiową. Podobno mam twarde oraz grube kości :). Więc Panowie od czego zacząć? Brać jakieś suplamenty?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- [art] Dlaczego należy ćwiczyć plecy.
- [ART] Układamy własny plan treningowy
- 7 miesięcy ćwiczeń na siłowni - brak efektów (duży temat)
- Przysiad z przysłowiowym palcem w doopie - żadnych wymówek Panowie i Panie
- CHCESZ robić siłę?! Czytaj. WSZYSTKO O treningu siłowym.
- [art] O treningu siłowym prawie wszystko
Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!
16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!
Sprawdź
...
Napisał(a)
tu wszystko masz https://www.sfd.pl/[Art]_Pierwszy_rok_treningów-t906985.html
ogarnij diete bo bez niej efektów nie będzie
ogarnij diete bo bez niej efektów nie będzie
...
Napisał(a)
Witam,
jeśli szukasz indywidualnych porad, diety opracowanej precyzyjnie dla Ciebie przez naszych dietetyków oraz treningu przygotowanego przez naszych trenerów personalnych to skorzystaj z tej oferty.
Nasi specjaliści przygotują wszystko za Ciebie i specjalnie dla Ciebie
http://potreningu.pl/plany/strefa-mezczyzny
Pozdrawiam.
jeśli szukasz indywidualnych porad, diety opracowanej precyzyjnie dla Ciebie przez naszych dietetyków oraz treningu przygotowanego przez naszych trenerów personalnych to skorzystaj z tej oferty.
Nasi specjaliści przygotują wszystko za Ciebie i specjalnie dla Ciebie
http://potreningu.pl/plany/strefa-mezczyzny
Pozdrawiam.
...
Napisał(a)
Przeciwwskazania medyczne (wady postawy, choroby, kontuzje): Ból pleców delikatny nie wiem od czego
Rozwiń myśl, o co dokładnie chodzi?
Więc Panowie od czego zacząć? Brać jakieś suplamenty?
Na tym etapie, sobie daruj, co więcej odżywki to uzupełnienie wg braków w diecie, jeżeli nie przyłożysz się do michy, rezultaty będą marne. Co do treningu, prosty schemat treningowy, trenuj metodą całościową.
Koryguj technikę, bo to istotne, organizm dopiero wchodzi w ten tryb aktywności fizycznej, więc 3 najbardziej podstawowe, złożone ćwiczenia na tym etapie w zupełności wystarczą i dadzą bodziec Twojemu ciału do wzrostu.
Przysiad
Wyciskanie sztangi leżąc
Martwy ciąg
4/5 serii po 12/15 powtórzeń. Link wyżej.
Pozdrawiam.
Zmieniony przez - dudee w dniu 2013-12-28 15:26:46
Rozwiń myśl, o co dokładnie chodzi?
Więc Panowie od czego zacząć? Brać jakieś suplamenty?
Na tym etapie, sobie daruj, co więcej odżywki to uzupełnienie wg braków w diecie, jeżeli nie przyłożysz się do michy, rezultaty będą marne. Co do treningu, prosty schemat treningowy, trenuj metodą całościową.
Koryguj technikę, bo to istotne, organizm dopiero wchodzi w ten tryb aktywności fizycznej, więc 3 najbardziej podstawowe, złożone ćwiczenia na tym etapie w zupełności wystarczą i dadzą bodziec Twojemu ciału do wzrostu.
Przysiad
Wyciskanie sztangi leżąc
Martwy ciąg
4/5 serii po 12/15 powtórzeń. Link wyżej.
Pozdrawiam.
Zmieniony przez - dudee w dniu 2013-12-28 15:26:46
...
Napisał(a)
Ból pleców pojawił się po bójce kiedy dostałem 2 kopy w plecy koło nerek. Od tamtego czasu mam problem z robieniem rzeczy w pozycji pochyłej. to było rok temu a że mam taki trudny charakter i myślę że samo przejdzie to niestety nie poszedłem do lekarza tzw byłem lecz lekarz stwierdził że przedźwignołem się i dlatego boli. Kazał przyjść gdyby ból nie ustąpił lecz olałem to.
...
Napisał(a)
Nie olewaj takich spraw. Najpierw wizyta u specjalisty, potem forum i trening.
...
Napisał(a)
Ok po nowym roku pójdę do lekarza. Lecz boje się że to dysk i będzie potrzebna operacja :(.
...
Napisał(a)
Nie martw się, myśl pozytywnie, być może to nic wielkiego.
Nie pójście byłoby większym ryzykiem.
Nie pójście byłoby większym ryzykiem.
...
Napisał(a)
Widzę że to forum to coś innego niż zwykłe forum. Tutaj użytkownicy motywują i pocieszają za to wielki szacun!. Na tym forum więcej pomożecie niż ludzie w realu. Już dawno nie spotkałem się z taką pomocą bez interesu. Zawsze coś za coś. Albo wgl ludzie odwracali się ode mnie jak potrzebowałem pomocy. Ech życie
Poprzedni temat
Piję Fairy żeby pozbyć się tłuszczu! AO11 dziennik.
Następny temat
Trening FBW do oceny
Polecane artykuły