Chcialem sie zapytac jaką polecacie kreatyne tak do 50 zł.I na ile by wystarczała??
...
Napisał(a)
Mam duzo postanowien na nowy rok i chcialem pozmieniac pare rzeczy , najpierw redukcja potem masa ,
Chcialem sie zapytac jaką polecacie kreatyne tak do 50 zł.I na ile by wystarczała??
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:

...
Napisał(a)
A na chwile obecna coś trenujesz czy dopiero masz to w planach wraz z nadejściem nowego roku?
POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGÓW ONLINE . KONTAKT: koniu151.sfd@gmail.com
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
To zależy jak chcesz stosować, ile treningów w tygodniu bo jak chcesz np brać w treningowe 5g przed i po i w nietreningowe 5g to przy 3 treningach w tygodniu masz na tydzien 50g czyli 500g masz na ok 10 tygodni przy 4 treningach już mniej, w stałej suplementacji ok 5g dziennie masz na 100 dni
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
W planach mam kupic kreatyne koniu a tak to trenuje ale bez sensu bez diet nowy rok nowy ja
...
Napisał(a)
Eee to na długo starcza luzik , glownie chodilo o to czy na 1 miesiac chocisz starczy
...
Napisał(a)
Też mam pytanie , jak cwicze codziennie przez 5,6 dni to moge tak brac:
5 g przed i po treningu=10g
10g*6 lub *5=60+10g =60g,70g
Czyli tygodniowo 60g,70g , dobrze wyliczylem?
300g +/-na miesiąc ,czyli takie 1000g starczy spokojnie na 3 miesiące ?
5 g przed i po treningu=10g
10g*6 lub *5=60+10g =60g,70g
Czyli tygodniowo 60g,70g , dobrze wyliczylem?
300g +/-na miesiąc ,czyli takie 1000g starczy spokojnie na 3 miesiące ?
...
Napisał(a)
My tutaj nie będziemy za ciebie liczyć .Dt 10g a dny 5 g
...
Napisał(a)
nie ma sensu codziennie praktycznie po 10g dawać, jak tyle masz treningów to daj codziennie 10g przez 2 tygodnie potem 5g dziennie.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Nwm czy dobrze zrozumialem czyli przed i po 10 g czyli razem 20g , czy jeszcze mniej brac....
Polecane artykuły