Szacuny
0
Napisanych postów
600
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
4087
jaki jest najlepszy trening na mase? bo narazie robie HST, ale slyszalem glosy ze to jest slabe, ktos mi podpowiedzial zebym cwiczyl treningiem dzielonym. i jeszcze jest jakis HIT, tylko ze nie wiem na czym ten trening polega. co Wy o tym sadzicie?
Szacuny
25
Napisanych postów
10815
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
59538
no wiesz no powiedzialem mu mniej wiecej to co on napisal niedawno zalozylem tu posta o tym ktory trening jest lepszy no i wypadlo na HITa tyle ze malo a raczej nic nie wiem na temat tego programu :) Tak wiec myslalem nad dzielonym zaraz jak skonczymy HST. Ale warto sie upewnic i wlasnie dlatego Wolny tego posta nadziubal
Szacuny
3
Napisanych postów
95
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
3883
To zalezy od organizmu. Na mnie przykladowo HST podzialalo. HST jest o tyle niewygodny ze w rzeczywistości nie wiesz jaka sila dysponujesz bo treningi odbywaja sie z ciezarem nizszym od maxow. W dzielonym czuje sie ta sile i kazda partie mozesz "wypalić" do konca Sprobuj jednego i drugiego. Bedziesz mial porownanie.
Pozdr
Szacuny
0
Napisanych postów
600
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
4087
trzeba dodac ze dopiero zaczynam zabawe w kulturystyke i nasz pierwszy plan to HST i jak narazie nasz osiagi silowe, ze tak powiem sa nawet ok, ok. 10 kilo na wycisk na prostej w miech to dla mnie dobry wynik. jednak jak powiedzialem dopiero zaczynam, wiec nie wiem jak jest z innymi treningami.