SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Co do cyklu

temat działu:

Doping

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 581

Formularz - Proszę o pomoc

Wiek

26

Waga

97

Wzrost

187

Obwód ramienia

41

Obwód klatki

119

Obwód uda

64

Obwód talii

84

Staż na siłowni

3

Dieta (przedstaw ilość spożywanego białka, węglowodanów i tłuszczy)

niskie wegle, białko 2 g tłuszcze około 3,5 g

Ile i jakie przebyte cykle sterydowe

1 meta, 2 meta enan

Opisz swój plan treningowy

trening dzielony 4 razy w tygodniu

Cel cyklu

masa

Ostatni cykl i odstęp czasowy od jego zakończenia

1,5 roku

Poziom BF% (tkanki tłuszczowej)

15

Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy)

ekto

Stan zdrowia

bdb

Skłonność do łysienia lub porostu owłosienia

brak

PPM (podstawowa przemiana materii)

-

Wyniki siłowe w 3 głównych ćwiczeniach (klatka, martwy ciąg, przysiad ze sztangą)

-
Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 61 Napisanych postów 11895 Wiek 31 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 164753
rozpocząłem cykl
1-5 meta 40 mg ed
1-10 enan 250mg e4d
10-16 prop 100 mg e2d
wino 10-16 50mg ed

I zastanawiam się co oprócz nandrolonu ( boję się o mojego kudłatego przyjaciela) można byłoby dodać w 6 tygodniu, czy antek nie zrobiłby za dużych spustoszeń ppo takiej ilości orali
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 205 Napisanych postów 25012 Wiek 34 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 150160
Antek zly pomysl.
Podbij enana lec tak juz do konca cyklu.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 61 Napisanych postów 11895 Wiek 31 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 164753
Meta skończona , lecę dziewiąty tydzień enana e4d i będe go podbijał do 500 mg.
Planuję zakończyć ten cykl następująco
10-18 enan 500 mg e4d
10-18 tren 100 mg e2d
wino 12-18 40 mg ed

Moje pytanie dotyczy odbloku
hcg e3d 2500 iu 3 dni po zakończonym cyklu i do tego clom 1-14 50 mg ed załatwi sprawę?

Zmieniony przez - chucknoris w dniu 2015-04-02 19:27:05
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 46504 Napisanych postów 292857 Wiek 44 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1434817
po co ci takie środki i jeszcze takie dawki?
A to pct to ile tego hcg tam ma być wbite?

Zmieniony przez - lodzianin1 w dniu 2015-04-02 19:36:04
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 61 Napisanych postów 11895 Wiek 31 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 164753
celem jest dobrej jakości masa . Dietę trzymam intyuicyjnie manipuluję węglowodanami na rzecz tłuszczów (ww około 300-400 g) do tego mięso w ilości 800-1000g. Z tego co widzę na forum a jestem tu parę lat to dawki nie są jakieś z kosmosu nie wykraczają poza granice zdrowego rozsądku

Zmieniony przez - chucknoris w dniu 2015-04-02 19:44:47
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 46504 Napisanych postów 292857 Wiek 44 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1434817
dobra jak już coś to zrób to tak
10-18 enan
10-18 tren
13-20 wino

środki będą schodzić stopniowo a wino obniży na koniec shgb

tydzień po enanie zaczynasz hcg 2500 j.m. co 3 dni i tak wybierz 15.000 hcg
po skończeniu hcg clomid 20-24 50 mg po 1 dziennie
z clomem równo startuje tamox 20 mg i wybierz całe opakowanie tamoxa czyli 30 tabletek to będą 4 tygodnie z okładem
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 61 Napisanych postów 11895 Wiek 31 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 164753
dzieki serdeczne za rzeczową pomoc.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 61 Napisanych postów 11895 Wiek 31 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 164753
Właśnie kończe odblok. Niestety tren okazał się być lipny i jestem w dupie. Pozostałe środki ok. masy nie przybyło za wiele bo trzymałem nisko węgle , aby utrzymać pas na 80-2 cm. Przyrost siły mocno odczuwalny. Jakby nie ten tren , na który mocno liczyłem byłoby zdecydowanie lepiej. Teraz chwila odpoczynku bo niespecjalnie lubie iniekcje i trzeba dać odpocząć mięśniom.
Wracam pewnie z cyklem końcem sierpnia Baza pewnie enan do tego może tura/ meta (napewno jakiś oral na start) i liczę że dostane lepszy tren. Dzieki wszystkim za pomoc
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

PROP+WINO CYKL Z GŁOWĄ

Następny temat

Anapolon w płynie - oxymetholone inject

FAME