...
Kochani. Mam 18 lat. Od kilku miesięcy trenuje wioślarstwo.Zależy mi żeby w jak najkrótszym czasie jak najwięcej schudnąć nie tracąc przy tym na masie mięśniowej i sile.Jak powinnam się odżywiać i czym powinnam się wspomagać by schudnąć ale jednocześnie zyskać na sile.Czy to w ogóle jest możliwe?Mam 5 razy w tygodniu treningi . Dwa razy silownia po 1.5 h.(głównie ćwiczenia wytrzymałościowe jak:klatka , dociąg,suwnica,brzuszki) i trzy razy ergometr po 40 bądż 60 min. Dodatkowo przed każdym treningiem bieg 40 min. Przez dwa tygodnie bralam L-karnityne 300 mg i chrom ale to nic mi nie daje.Na mase mięśniową raz dziennie pije białko sojowe. Ostatnio kupiłam carnitargin gold.Jak powinnam zażywać te spalacze i w jakich dawkach?A musze zaznaczyc,ze mam 178 cm wzrostu i 67 kg.Biore Cilest(pigułki antykoncepcyjne). Nie jestem uczulona na żadne leki.Przez 3 dni probowałam domowego ECA i znacznie ulatwialo mi to treningi oraz chamowało apetyt ale w marcu mam zawody a efedryna i kofeina są środkami dopingującymi, więc nei moge ich przynajmniej teraz zażywać.Mam nadzieje, że ktos pomoże mi z tym problemem.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
!!Witam!!
Przecież mówiłem że jej nie zachęcam tylko podałem informację
"W życiu trzeba tak robić żeby zrobić a się nie narobić"
Przecież mówiłem że jej nie zachęcam tylko podałem informację
...
Napisał(a)
jeżeli chcesz schudnąć to polecam L-karnityne i FatBurner PLus ale żeby były jakieś efekty to trzeba to stosowac minimum 3 miesiące...po dwóch tygodniach to nigdy nie będziesz miała żadnego efektu no chyba że po jakis koksach
...przedewszystkim systematyczność..!!
poproś też w Odżywianiu o jakąś diete
--==Pozdrawiam==--
Zmieniony przez - Adi-hi-tec w dniu 2003-01-30 22:02:54

poproś też w Odżywianiu o jakąś diete

Zmieniony przez - Adi-hi-tec w dniu 2003-01-30 22:02:54
...
Napisał(a)
no tu sie nie zgodze ja stosowalem fat burnera i karnityne nie dluzej niz miesiac , oczywiscie plus dieta i aeroby i wynki mnie zdowalaly
CARPE DIEM
CARPE DIEM
czlonek-mafia.suple.hardcor.pl
CARPE DIEM
...
Napisał(a)
to wszystko zależy od organizmu i predyspozycji na jednego zadziała szybko a na innego moż enie działaś wogóle dlatego zalecane jest stowanie przez dłuższy czas.
--==Pozdrawiam==--

...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
dziekuje za odp.A nie przytyje od glukozy? cyklicznie to znaczy co jaki czas?Pozdrawiam-Cosmogirl
...
Napisał(a)
glukoza pomoże w przyswojeniu glukozy !
co do stosowania i dawkowania
rano na czczo (bardzo ważne) 5g kreatyny + 30g glukozy
po treningu (bezpośrednio po) 5g kreatyny + 30g glukozy
****** po spożyciu glukozy musisz mieć 30 min. przerwę zamin zaczniesz jeść cokolwiek *****
kreatyne możesz zażywać przez trzy tygodnie po czym musisz zrobić przerwę na jakieś dwa tygodnie - organizm poprostu za bardzo się przyzwyczaja i nie będzie efektów jeżeli będzies brała non stop przez pół roku !!
od glukozy mogłabyś przytyć jeżeli jadła byś ją na noc..!!
--==Pozdrawiam==--
co do stosowania i dawkowania
rano na czczo (bardzo ważne) 5g kreatyny + 30g glukozy
po treningu (bezpośrednio po) 5g kreatyny + 30g glukozy
****** po spożyciu glukozy musisz mieć 30 min. przerwę zamin zaczniesz jeść cokolwiek *****
kreatyne możesz zażywać przez trzy tygodnie po czym musisz zrobić przerwę na jakieś dwa tygodnie - organizm poprostu za bardzo się przyzwyczaja i nie będzie efektów jeżeli będzies brała non stop przez pół roku !!
od glukozy mogłabyś przytyć jeżeli jadła byś ją na noc..!!

...
Napisał(a)
oczywiście przerwy moga być wieksze spokojnie 3-4 tygodnie (dwa tygodnie to takie minimum przerwy)
500g kreatyny kosztuje około 120 z Hi-Tec'a i starczy ci to na jakies dwa cykle
--==Pozdrawiam==--
500g kreatyny kosztuje około 120 z Hi-Tec'a i starczy ci to na jakies dwa cykle

...
Napisał(a)
zamiast glukozy ryboze - najlepiej 5g do kazdej porcji kreatyny ale to jest minimum
pozdrawiam
Piotrek
najlepsiejszy dzial w historii
https://www.sfd.pl/forum.asp?forum_id=134&forum_title=Sporty Extremalne
TEXT ROKU:
"A co mam zrobić z tymi cholernymi bąkami !!! Ten smród jest nie do wytrzymania!!! Koledzy chcą mnie skazać na banicję, bo nawet maski gazowe nie potrafią powstrzymać tego smrodu, a druga sprawa to to że co chwile puszczam bąki i nawet nie mogę iść do mojej dziewczyny na 2 godziny bo chyba by mi dupsko rozerwało. A jak rozerwie to ona już nie będzie mnie chciała!!! POMOCY"
https://www.sfd.pl/topic.asp?topic_id=63552&whichpage=1&crc=2513441#post3
pozdrawiam
Piotrek
najlepsiejszy dzial w historii
https://www.sfd.pl/forum.asp?forum_id=134&forum_title=Sporty Extremalne
TEXT ROKU:
"A co mam zrobić z tymi cholernymi bąkami !!! Ten smród jest nie do wytrzymania!!! Koledzy chcą mnie skazać na banicję, bo nawet maski gazowe nie potrafią powstrzymać tego smrodu, a druga sprawa to to że co chwile puszczam bąki i nawet nie mogę iść do mojej dziewczyny na 2 godziny bo chyba by mi dupsko rozerwało. A jak rozerwie to ona już nie będzie mnie chciała!!! POMOCY"

https://www.sfd.pl/topic.asp?topic_id=63552&whichpage=1&crc=2513441#post3
...
Napisał(a)
zgadza się można ryboze ale jest znacznie droższa od glukozy - w sklepie ze zdrową żywnością glukoza kosztuje 6zł za 400g a za ryboze trzeba zapłacić 69zł za 150g - czyli biorąc 5g rano i 5g po treningu (10g dziennie) starczy ci raptem na 15 dni czyli na 2/3 cyklu...!!
jak masz kase to kup ryboze a jak nie no to glukoza
--==Pozdrawiam==--
jak masz kase to kup ryboze a jak nie no to glukoza

Polecane artykuły