1. WIEK: 24
2. WAGA: 78
3. WZROST: 180
4. WYMIARY:
-biceps: n/d
-klatka: n/d
-udo: n/d
-talia: n/d
5. STAŻ NA SIŁOWNI: 5, ale już off, SW 2 lata
6. DIETA:
-białko: n/d
-węglowodany: n/d
-tłuszcz: n/d
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: 2-3 lata temu: 1. sus + meta 2. sus + bold 3. Epi 4. Sus + antek 5. Prop solo 6. Prop solo
8. TRENING: BJJ 3-5x w tygodniu, 1x trening stricte siłowy; zdarza się 1-2x w tygodniu MT
9. CEL CYKLU: poprawa kondycji, wykorzystanie właściwości anabolicznych środka, poprawa wydolności i wytrzymałości
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: ponad rok temu prop solo
11. POZIOM BF%: 10-12
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): ciężko powiedzieć, raczej utrzymuje wagę w ryzach bez wysiłku
13. STAN ZDROWIA: uważam, że dobry, ostatnie badania sportowe tj. EKG etc. wyszły okej, problemów z nadciśnieniem brak
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: nie wiem
15. PPM (podstawowa przemiana materii): idk, z 1800kcal
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata: jak u pirata (kiedyś 135kg WL)
-martwy ciąg: kiedyś 170kg (obecnie nie sprawdzam)
-przysiad: dużo biegam

PYTANIE:
W związku z tym, że próbuję pogodzić ze sobą wszystko jak każdy ambitny obywatel w tym kraju potrzebuję dodatkowego yebnięcia, poprawy wydolności i pozbycia się uczucia wypompowania mięśniowego.
Niestety pracuję dużo, od razu po pracy jadę na trening, trening trwa 2-2,5h. 3-5 razy w tygodniu przy ~60h pracy w tygodniu to jest mega wysiłek i mega zmęczenie.
Chciałem poprawić trochę wydolność, porządnie się pobudzić przed treningiem i w ciągu dnia ewentualnie bez picia 6 kaw dziennie lub opcjonalnie 2 monsterów. Zależy mi na wykorzystaniu anabolicznych właściwości Clena. Po prostu brak "prądu" w środku tygodnia na treningach niestety daje już o sobie znać a chcę trenować wydajniej, osiągać dobre wyniki w tym sporcie.
Jakie dawkowanie clena proponujecie? Czy robić stały cykl, czy on offy? O której godzinie ostatnia dawka jeśli ma być dzielona?
Trening zaczynam o 18-18:30 kończę o 21. Zazwyczaj pon, wt, czwartek. Opcjonalnie dochodzi do tego środa, piątek i sobota, lub wybieram sobie 1-2 dni spośród wcześniej wymienionych. Generalnie jak wspominałem wyżej 3-5 razy w tygodniu trenuję tak sztywno.