Waga : 55
Wzrost : 162
Obwód klatki : 90
Obwód ramienia : 29
Obwód talii : 64
Obwód bioder : 91
Obwód uda : 48
Obwód łydki : 37
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej : ???
Aktywność w ciągu dnia : treningi
Uprawiany sport lub inne formy aktywności : 5x w tygodniu bieganie, siatkówka, unihokej, boks, piłka ręczna i nieregularne ćwiczenia w domu
Odżywianie : śniadanie i obiad, czasami coś podjadam ale rzadko, brak kolacji i jakiegokolwiek jedzenia po treningu
Cel : redukcja tłuszczu, ujędrnienie skóry, mocna rzeźba, siła, kondycja, nie przybranie na wadze
Ograniczenia żywieniowe : żadne
Stan zdrowia : bardzo dobry
Preferowane formy aktywności fizycznej : bieganie, siłownia i pozostałe te co do tej pory
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty : białko kiedyś i witaminy
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów : tak
Stosowane wcześniej diety : -
Proszę o jakiś bardzo dobry plan na rzeźbę. Kiedyś ćwiczyłam z hantlami. Jestem ciemna jeśli chodzi o plany ćwiczeń. Chciałabym jakiś skuteczny i prosty plan.Dzięki za pomoc.
Waga : 55
Wzrost : 162
Obwód klatki : 90
Obwód ramienia : 29
Obwód talii : 64
Obwód bioder : 91
Obwód uda : 48
Obwód łydki : 37
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej : ???
Aktywność w ciągu dnia : treningi
Uprawiany sport lub inne formy aktywności : 5x w tygodniu bieganie, siatkówka, unihokej, boks, piłka ręczna i nieregularne ćwiczenia w domu
Odżywianie : śniadanie i obiad, czasami coś podjadam ale rzadko, brak kolacji i jakiegokolwiek jedzenia po treningu
Cel : redukcja tłuszczu, ujędrnienie skóry, mocna rzeźba, siła, kondycja, nie przybranie na wadze
Ograniczenia żywieniowe : żadne
Stan zdrowia : bardzo dobry
Preferowane formy aktywności fizycznej : bieganie, siłownia i pozostałe te co do tej pory
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty : białko kiedyś i witaminy
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów : tak
Stosowane wcześniej diety : -
Proszę o jakiś bardzo dobry plan na rzeźbę. Kiedyś ćwiczyłam z hantlami. Jestem ciemna jeśli chodzi o plany ćwiczeń. Chciałabym jakiś skuteczny i prosty plan.Dzięki za pomoc.