SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Chyba lipna Oxa - szybkie pytanie

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 528

Ankieta

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 11 Wiek 41 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 68
Panowie, szybkie pytanie do doświadczonych. Do sportów walki i dla podbicia siły poleciałem jakoś rok temu 6 tyg OXA 30mg ED + kreatyna, bez odbloku, miłe i lajtowe efekty, o to chodziło. Teraz zaaplikowałem powtórkę, ale tak coś mi smyrało w podbrzuszu efekty niby jakieś są, ale jakby nieco inne więc skoczyłem na badania. I co się okazało:

Estradiol 17,8 pg/mL 0 -31,5
FSH 4,0 mIU/mL 1,27 - 19,26
LH 2,5mIU/mL 1,24 - 8,62
Prolaktyna 12,91 ng/mL 2,64 - 13,13
SHBG 9,60 nmol/L 13,3 - 89,5 L
Testosteron 1,32 ng/mL 1,75 - 7,81 L

Plus próby wątrobowe podwyższone do moich normalnych, ale jeszcze w normie. 2 miesiące temu badałem teścia było 5 z hakiem, normalnie mam 4,5-5,5, a tu taka niespodzianka. Tabsy wchodzą niespełna 3 tyg.
No i tu przechodzę do meritum. Chcę to g**** po prostu odstawić. Rozumiem, że po takim czasie i przy powyższym nie warto nic aplikować w kwestii odbloku tylko poczekać aż wróci do normy? A może nie? Tak informacyjnie pałka staje (o dziwo), nawet się chce czasami więc nie ma dramatu. ;) Nie wiem czy to jakieś wino czy coś, ale na oxę nie wygląda w porównaniu z poprzednią (tamta żyleta ze Swissa).
Dajcie znać, dzięki.
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 11 Wiek 41 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 68
Czy można dodać jeszcze ankietę czy trzeba ponownie założyć temat?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 10972 Napisanych postów 50341 Wiek 28 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 57816
mozna napisac ankiete i ja napisz. Z czego ta oxa co ja bierzesz? dawka lajtowa tej oxy brales tesciai myslales ze oxa przebijesz cykl z tescia to teraz narzekasz na brak efektow. zawsze wszystko pierwszy raz dziala najlepiej potem juz trzeba dawki podbijac
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 61534 Napisanych postów 321133 Wiek 45 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1532574
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 11 Wiek 41 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 68
Formularz - Proszę o pomoc
Wiek - 40
Waga - 87
Wzrost - 181
Obwód ramienia
Obwód klatki
Obwód uda
Obwód talii
Staż na siłowni - 22 lata
Dieta (przedstaw ilość spożywanego białka, węglowodanów i tłuszczy) - 2,5/4,5/1,5
Ile i jakie przebyte cykle sterydowe- dwa: test prop 6 tyg 12 lat temu / oxa 6 tyg rok temu
Opisz swój plan treningowy - 3 razy w tygodniu trening siłowy - łączone serie, obwody plus 3-4 razy sporty walki
Cel cyklu - siła
Ostatni cykl i odstęp czasowy od jego zakończenia - rok, oxa 6 tyg
Poziom BF% (tkanki tłuszczowej) - ok 10
Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy) - chudnięcia
Stan zdrowia - Bardzo dobry
Skłonność do łysienia lub porostu owłosienia - Brak
PPM (podstawowa przemiana materii)
Wyniki siłowe w 3 głównych ćwiczeniach (klatka, martwy ciąg, przysiad ze sztangą) - Kiedyś klatka 120kg, martwego nie robię, przysiady 140kg

Panowie tak dla jasności - tu nie chodzi o narzekanie na efekty i dyskusję, że "czego się spodziewałem". Brałem rok temu, wiem, że cykl lajt i kosmetyka, ale dla mnie idealnie - trochę wysuszyło, poszła siła - pod moje treningi fajnie. Wtedy wszystko ok, łącznie z hormonami.
Teraz jest nie teges coś z tym, dałem sobie wcisnąć dealowi jakiś shit - Kuwait się to nazywa, z bajkami o badaniach itp. Chcę to po prostu odstawić i tyle. I tu meritum i prośba do doświadczonych kolegów - czy po 2,5 tygodnia (30mgED) i takich wynikach jak powyżej potrzebny jakiś odblok(a jak tak to jaki) czy po prostu odstawić, poczekać i tyle?


Zmieniony przez - Zapasior38 w dniu 2020-06-04 06:20:14
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 61534 Napisanych postów 321133 Wiek 45 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1532574
musiał byś zbadac jeszcze lh i fsh
ale czego oczekiwałes ? normalne wyniki jak na oxe , test siadł wątrobowe w góre
dawka kobieca to i mało podbite wątrobowe
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 11 Wiek 41 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 68
@lodzianin1 te testy też zrobione, tu jeszcze raz wrzucam:

FSH 4,0 mIU/mL 1,27 - 19,26
LH 2,5mIU/mL 1,24 - 8,62

Szału nie ma, ale w normie.

Wiesz co po prostu poprzednio jakoś tak nie wyłomotało mi teścia, albo inaczej to odczuwałem (chociaż prawie pewien jestem, że badałem wtedy), a teraz jakieś dodatkowe czynniki zewnętrzne? Tak czy inaczej jakoś efekty wtedy lepsze i samopoczucie. Nieważne. Nie jest fajnie, chcę odstawić. I pytanko czy po prostu odstawić (ostatnio nie robiłem odbloku zgodnie z informacjami tutaj uzyskanymi) i będzie ok?



Zmieniony przez - Zapasior38 w dniu 2020-06-04 08:18:28
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 10972 Napisanych postów 50341 Wiek 28 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 57816
toc ci pieszmy ze nigdy juz nie bedzie tak jak na poczatku ze sterydami nie bedzie tak fajnie czuc. nie rob odbloku jak juz kiedys nie robiles i bylo ok
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 61534 Napisanych postów 321133 Wiek 45 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1532574
Test jedt trochę nisko
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 11 Wiek 41 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 68
No właśnie. lodzianin1 co radzisz? To nie zabawa z propem więc nie wrzucę, żeby podbić i z tego zrobić odblok. ;)
Mam oczywiście cloma czy tamox, ale to nie cukierki. Myślisz, że jest sens poczekać tydzień teraz na offie i zrobić znowu badania, żeby zobaczyć czy teść wraca w widełki i ewentualnie wtedy podjąć decyzję?


Zmieniony przez - Zapasior38 w dniu 2020-06-04 12:17:18
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 61534 Napisanych postów 321133 Wiek 45 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1532574
Myślę że nie wroci
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Peptydy bpc 157

nutloveb