...
Napisał(a)
Witam, przeczytałem już sporo na ten temat ale szukam wsparcia u zawodnika sportów walki co wie jak w tym danym sporcie jest z tym schorzeniem. I mam nadzieje ze znajdzie sie jakis zawodnik co nie musiał zrezygnować z treningów a nawet jeszcze startuje. W lewym kolanie mam chondromolacje 2stopnia, czekam na wyniki rezonansu prawego ale tez coś tam w nim chrupie. Aktualnie na salę nie chodzę juz od września, jedynie siłownia i cwiczenia na wzmacnanie kolan. Bardzo chcial bym wrócić na mate bo mam 21lat i nie moge sie pogodzić z tym a nawet nie chce się z tym godzić że już nie bede mógł normalnie trenować. Więc jest ktoś kto sie z tym zmaga? Dodam że mój ortopeda raczej odradza atroskopie a na początku problemu z tym kolanem miałem 3 zastrzyki z kwasu hialuronowego. Ale tylko troche pomogło.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
W internecie jest masa specjalistów...
Znajdź dobrego fizjoterapeutę. Ktoś Ci może podać przykład z doświadczenia własnego, ale jesteś jedyny w swoim rodzaju, więc rady te mogą nie mieć przełożenia.
Znajdź dobrego fizjoterapeutę. Ktoś Ci może podać przykład z doświadczenia własnego, ale jesteś jedyny w swoim rodzaju, więc rady te mogą nie mieć przełożenia.
Polecane artykuły