SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Chleb angielski co sądzicie ?

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1259

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 70 Napisanych postów 526 Wiek 34 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 66399
Witam ,co sądzicie o tym chlebie ? ma on przede wszystkim dużo białka będę na wyspach kilka tygodni mogę go jeść śmiało ?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 605 Napisanych postów 36399 Wiek 27 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 297123
Wrzuć składniki

Dziennik treningowy - http://www.sfd.pl/[DT]_Ozzy__Get_big_or_die_trying-t1037943.html

I don't miss workouts, i don't miss meals, because this is what i love to do :)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3185 Napisanych postów 15808 Wiek 36 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 146709
No właśnie pod nazwą chleb angielski co się kryje, jaki ma skład? Makro? Inaczej cięzko coś pomóc.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6231 Napisanych postów 75806 Wiek 39 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 753540
Duża ilość białka roślinnego, np. dodatek soi, glutenu, to wcale nie plus a minus. Białko postaraj się dostarczać z najlepszych źródeł: mięsa, ryby, jaja, nabiał a pieczywo, jako źródło węglowodanów, np. pełnoziarniste lub pumpernikiel.

Moderator działu Odżywianie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 70 Napisanych postów 526 Wiek 34 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 66399
Oczywiście wiem że nie bazuje na takim zródle białka :) chciałem wiedzieć opinie czy mogę go jeść czy trzymać się jak wspomniałeś pełnoziernistego :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 70 Napisanych postów 526 Wiek 34 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 66399
OzzyMG
Wrzuć składniki
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 70 Napisanych postów 526 Wiek 34 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 66399
Allergy Advice: For allergens see highlighted ingredients
Wholemeal Flour (Wheat), Water, Caramelised Sugar, Yeast, Wheat Protein, Soya Flour, Salt, Wheat Flour (with added Calcium, Iron, Niacin, Thiamin), Emulsifiers: E471, E472e, E481, Preservative: E282, Vegetable Fat (Palm, Rapeseed), Flour Treatment Agent: Ascorbic Acid, This product contains 62% Wholegrain from Wholemeal Flour
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 70 Napisanych postów 526 Wiek 34 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 66399
Energy 934kJ 221kcal 439kJ 104kcal 5%
Fat 1.8g 0.8g 1%
of which saturates 0.4g 0.2g 1%
Carbohydrates 37.8g 17.8g 7%
of which sugars 4.1g 1.9g 2%
Fibre 6.8g 3.2g
Protein 10.0g 4.7g 9%
Salt 0.90g 0.42g 7%
Vitamin B1 0.23mg (21 % RI) 0.11mg (10 % RI)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6231 Napisanych postów 75806 Wiek 39 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 753540
Skład bardzo słaby. Zwróć uwagę na pierwsze w kolejności składniki. Zaczynając od pierwszego jest zawsze najwięcej:

Mąka pszeniczna, woda, karmelizowany cukier, drożdże, białko pszeniczne, mąka sojowa, sól, mąka pszeniczna

Moderator działu Odżywianie

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Pytanie po redukcji czy to tluszcz czy skora

Wiecej