...
Napisał(a)
Witam ,co sądzicie o tym chlebie ? ma on przede wszystkim dużo białka będę na wyspach kilka tygodni mogę go jeść śmiało ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Wrzuć składniki
Dziennik treningowy - http://www.sfd.pl/[DT]_Ozzy__Get_big_or_die_trying-t1037943.html
I don't miss workouts, i don't miss meals, because this is what i love to do :)
...
Napisał(a)
No właśnie pod nazwą chleb angielski co się kryje, jaki ma skład? Makro? Inaczej cięzko coś pomóc.
W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html
...
Napisał(a)
Duża ilość białka roślinnego, np. dodatek soi, glutenu, to wcale nie plus a minus. Białko postaraj się dostarczać z najlepszych źródeł: mięsa, ryby, jaja, nabiał a pieczywo, jako źródło węglowodanów, np. pełnoziarniste lub pumpernikiel.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
Oczywiście wiem że nie bazuje na takim zródle białka :) chciałem wiedzieć opinie czy mogę go jeść czy trzymać się jak wspomniałeś pełnoziernistego :)
...
Napisał(a)
Allergy Advice: For allergens see highlighted ingredients
Wholemeal Flour (Wheat), Water, Caramelised Sugar, Yeast, Wheat Protein, Soya Flour, Salt, Wheat Flour (with added Calcium, Iron, Niacin, Thiamin), Emulsifiers: E471, E472e, E481, Preservative: E282, Vegetable Fat (Palm, Rapeseed), Flour Treatment Agent: Ascorbic Acid, This product contains 62% Wholegrain from Wholemeal Flour
Wholemeal Flour (Wheat), Water, Caramelised Sugar, Yeast, Wheat Protein, Soya Flour, Salt, Wheat Flour (with added Calcium, Iron, Niacin, Thiamin), Emulsifiers: E471, E472e, E481, Preservative: E282, Vegetable Fat (Palm, Rapeseed), Flour Treatment Agent: Ascorbic Acid, This product contains 62% Wholegrain from Wholemeal Flour
...
Napisał(a)
Energy 934kJ 221kcal 439kJ 104kcal 5%
Fat 1.8g 0.8g 1%
of which saturates 0.4g 0.2g 1%
Carbohydrates 37.8g 17.8g 7%
of which sugars 4.1g 1.9g 2%
Fibre 6.8g 3.2g
Protein 10.0g 4.7g 9%
Salt 0.90g 0.42g 7%
Vitamin B1 0.23mg (21 % RI) 0.11mg (10 % RI)
Fat 1.8g 0.8g 1%
of which saturates 0.4g 0.2g 1%
Carbohydrates 37.8g 17.8g 7%
of which sugars 4.1g 1.9g 2%
Fibre 6.8g 3.2g
Protein 10.0g 4.7g 9%
Salt 0.90g 0.42g 7%
Vitamin B1 0.23mg (21 % RI) 0.11mg (10 % RI)
...
Napisał(a)
Skład bardzo słaby. Zwróć uwagę na pierwsze w kolejności składniki. Zaczynając od pierwszego jest zawsze najwięcej:
Mąka pszeniczna, woda, karmelizowany cukier, drożdże, białko pszeniczne, mąka sojowa, sól, mąka pszeniczna
Mąka pszeniczna, woda, karmelizowany cukier, drożdże, białko pszeniczne, mąka sojowa, sól, mąka pszeniczna
Moderator działu Odżywianie
Polecane artykuły