Nie dążąc do rzeczy niemożliwych na pewno ich nie osiągniesz.
...
Napisał(a)
Czesc, chciałbym sie dowiedziec czym spowodowane jest zmniejszenie skadu o polowe chelatowanego cynku a cena nadal jest ta sama?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!
16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Generalnei wybierać f.organiczne ich przyswajalnosć miedzy sobą rózni sie nie wiele.
Co to tlenków i innych to unikac :)
Ps.Skoro zmniejszyli ilosc to nie dziwne że sie nei chwala bo czym? Jak by zwiekszyli to by byl nowy temat zaraz :)
Pozdrawiam Kwachu
Co to tlenków i innych to unikac :)
Ps.Skoro zmniejszyli ilosc to nie dziwne że sie nei chwala bo czym? Jak by zwiekszyli to by byl nowy temat zaraz :)
Pozdrawiam Kwachu
...
Napisał(a)
Pewnie wymogi prawne, co nie zmienia faktu że szanująca się firma powinna poinformować o tym klienta, a nie po cichu obciąć skład o połowę bez jakiegokolwiek info. Szczególnie że poza stroną firmową, wszystkie sklepy i portale aukcyjne podają dalej stary skład.
Życie jest za krótkie aby brać ciągle te same suplementy :)
...
Napisał(a)
nawet sklepy partnerskie nie zostały o tym poinformowane to co tu mówić o zwykłych klientach ;)
Nie dążąc do rzeczy niemożliwych na pewno ich nie osiągniesz.
...
Napisał(a)
No to firma "dba o klienta" 

...
Napisał(a)
To już jest chamstwo, bo nawet stały użytkownik może się na tym przejechać. Zmniejszacie dawkę - dobra, niech wam będzie. Ale cena ma być adekwatna do tego, co jest w środku.
...
Napisał(a)
o to ciekawe, nie zauważyłem nawet, od kiedy mniejsza dawka?? to teraz jest 15mg??
Ciągły terror w dążeniu do chwały, życie jest za krótkie, żeby być małym!
...
Napisał(a)
Podobnie jest z selenem w CHELA-MIN SPORT FORMULA® - w składzie widnieje cały czas, że jest w postaci chelatu, a to nieprawda.
Jak wiadomo sytuacja prawna chelatu selenu na terenie UE jest niejasna (dlatego suplement CHELA-SELEN® zniknął z rynku), dopytałem więc niedawno Olimpa o tę sprawę i otrzymałem odpowiedź, że aktualnie selen w produktach Olimp/Biogenix jest w formie NIEORGANICZNEGO SELENIANU (IV) SODU.
Jak wiadomo sytuacja prawna chelatu selenu na terenie UE jest niejasna (dlatego suplement CHELA-SELEN® zniknął z rynku), dopytałem więc niedawno Olimpa o tę sprawę i otrzymałem odpowiedź, że aktualnie selen w produktach Olimp/Biogenix jest w formie NIEORGANICZNEGO SELENIANU (IV) SODU.
...
Napisał(a)
małymi krokami robi sie lippppa w olimpie....
...
Napisał(a)
A tak Ambroziak chwalił te chelaty i pisał jakim g... są formy nieorganiczne, a Olimp już połowę minerałów do produktów wali w tej postaci. Tylko czekać aż w PB będzie artykuł chwalący te formy 

Życie jest za krótkie aby brać ciągle te same suplementy :)
Poprzedni temat
Jedz lokalne produkty
Następny temat
Glikozaminoglikany (GAG) – gdy stawy odmawiają posłuszeństwa
Polecane artykuły