SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Chce troszkę schudnąć.

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1140

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 754 Wiek 28 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 6036
Witam, mam 14 lat i według mnie mam dobre ciało lecz chciałbym odrobinke mieć mniejszy BF szczególnie na brzuchu. Co do aktywności fizycznej to myśle że jej nie brakuje bo oprócz Wfów w szkole trenuje Muay Thay i często też na osiedlu w coś się pogra. Co do jedzenia. Jak narazie jem dość ok, lecz lubie sobie podjeść. Lecz jak teraz będę miał mniej więcej diete to już z tym skończe. Mogę sobie ustalać sniadanie, kolacje i jakiś dodatkowy posiłek, lecz na obiad nie mam wpływu... Możecie mi tylko powiedzieć czy jeść i ile. Schodzi mi o schudnięcie max 5 kg. Nie oczekuje efektów w 1 tydzień bo wiem że nie na tym to polega. Możecie udzielić mi kilku porad jak to osiągnąć, bądź napisać czego jeszcze nie napisałem?? Z góry dzięki
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU

Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 465 Wiek 38 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 9317
Według mnie troche za wcześnie na redukcje i bawienie się w diety na to przyjdzie czas. Jeszcze rośniesz i twój organizm potrzebyje energi i składników do rozwoju więc staraj się poprostu ograniczyć złe nawyki żywieniowe czyli unikaj fast-foodów, słodyczy, napojów słodzonych gazowanych, staraj się jeść mięso jajka, sery, płatki owsiane, ryż, kasze, zdrowe tłuszczee. Poczytaj troche o odżywianiu i wzystko ci sie rozjaśni.

Pozdro
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 754 Wiek 28 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 6036
O odżywianiu wiem sporo, bo czytam ten dział dużo, i na starym koncie jeszcze długo tu siedziałem. No ok, jeśli tak to jeszcze poczekamy
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

dieta pomoc

Następny temat

alergie pokarmowe i nietolerancja pokarmowa

WHEY premium