...
Napisał(a)
Siema.Mam 15 lat,175 wzrostu,waze 68-69kg.Chcem przytyc w jakies 3 mies.z 5 kg.Cwicze od wrzesnia bez zadnej diety,ale teraz chcem przytyc.Jem duzo,a szczegolnie posilkow bialkowych,weglowodanowych np.ryż,kasza gryczana,platki owsiane i ryzowe,twarog z tego wszytkiego wychodzi jakies ok.80g bialka dziennie,ok.370g weglowodanow ok.40g tluszczy ale nie wiem czy dam rade tyle przytyc .Nie chcem zadnych odzywek Carbo czy bialkowych chcem przytyc na sucho.Czy dam rade przytyc tyle w tyle czasu z takim odzywianiem?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!
16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!
Sprawdź
...
Napisał(a)
Skąd mamy to wiedziec?! Masz zapotrzebowanie? To bierz się za podwieszone
Zmieniony przez - domer w dniu 2008-03-24 11:49:56

Zmieniony przez - domer w dniu 2008-03-24 11:49:56
Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno kiedy umrzesz...
...
Napisał(a)
No nie wiem moze i pojada,ale moj starszy brat cwiczyl na sucho i przytyl i wogole dobrze wyglada,a ja nie chcem zadnych odzywek.Narazie nie mam z nim zbytnio kontaktu bo jest za granica wiec szukam porady u kogos innego.Wlasnie wystawilem to zeby inni doswiadczeni mogli mi doradzic
...
Napisał(a)
Cześć.
Najlepsze będzie dla Ciebie rozpoczęcie swojej diety od 10 wskazówek żywieniowych. Zaczniesz przyzwyczając organizm do nowych, zdrowych nawyków. Z czasem jak złapiesz troszkę wiedzy, czyając posty podwieszone zabierz się za układanie diety. W tym momencie, ciężko będzie abyś sobie sam poradził, a nawet z naszą pomocą
Najlepsze będzie dla Ciebie rozpoczęcie swojej diety od 10 wskazówek żywieniowych. Zaczniesz przyzwyczając organizm do nowych, zdrowych nawyków. Z czasem jak złapiesz troszkę wiedzy, czyając posty podwieszone zabierz się za układanie diety. W tym momencie, ciężko będzie abyś sobie sam poradził, a nawet z naszą pomocą

Poprzedni temat
Niedoczynność tarczycy - problem niedoceniany
Następny temat
mozna zmienić kości biodrowe?
Polecane artykuły