SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Chcę zacząć ćwiczyć..

temat działu:

Ladies SFD

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 2673

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 20 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 143
Przepraszam, możliwe, że ten temat przerabiany był już tysiąc razy, ale ja nie byłam w stanie znaleźć odpowiedniego dla siebie; a przy komputerze siedzę już za długo.
Więc tak mam 19 lat, ważę 62.9 kg, wzrost 171cm. Zaczynam i rzucam papierosy więc do tej pory średnio miałam okazję ćwiczyć w ostatnich latach.
Korzystam z produktów Herbalife od 2 miesięcy i straciłam już trochę tkanki tłuszczowej, jestem trochę lepiej nawodniona. Nie mniej jednak dbam o te rzeczy i staram się nie jeść słodyczy- bo jest to moja słabość. O odżywianie się do końca nie martwię. Chcę ćwiczyć!
Chodzi o to, że areoby spokojnie ogarnę, ale zależy mi na znalezieniu dobrych ćwiczeń na brzuch, uda, ramiona i plecy - to chyba najważniejsze. Polećcie mi coś proszę, bo nie chcę zwlekać, a rozplanować sobie już coś na ten tydzień.
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU

Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Nie określiłam. Zależy mi głównie na rzeźbie, nie na treningach zwiększających masę ciała
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 10166 Wiek 109 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 124582
Rzeźbić to trzeba mieć w czym czytaj mięśnie
daj ankietę, zdjęcia i jak się żywisz a zobaczy się jak to będzie

If you change nothing ... nothing will change!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Zdjęć na razie żadnych nie mam, ale mogę co nie co określić.
waga- 62,9 kg
wzrost- 171 cm
% tłuszczu-28,3
%nawodnienie- 50,6
masa mięśniowa- 42,8
masa kości- 2,1
wskaźnik tłuszczu brzusznego- 1

Jeśli chodzi o moje odżywianie się, to wygląda tak:
rano (6-9.00) - 30 min przed jedzeniem błonnik i 2 szklanki wody, potem, jem koktajl Herbalife z kefirem, otrębami, bądź musli i czasem wkrajam do tego owoce

10-12/13.00 - jakaś przekąska - czasem bułka, warzywa, owoce

14-16.00 - błonnik i obiad

17-19.00 - zdarza się przekąska czym jest często warzywo lub coś innego

19-22.30 - błonnik i koktajl, tak jak rano, ale bez owoców

Kontroluje picie wody, staram się żeby to było 2/3 l w tą porę roku.
Staram się unikać słodyczy, co nie zawsze mi wychodzi, ale ćwiczę nad tym. : )

Zmieniony przez - autsajjder w dniu 2013-06-27 13:01:06
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 638 Wiek 12 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 8377
robisz sobie krzywde i spowalniasz metabolizm, zajrzyj do tematu Co jedzą Ladies i poczytaj zalozenia dzialu. i wywal Herbalife do smietnika w trybie natychmiastowym.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
jak to? co jest nie tak z Herbalife?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 6693 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 33233
to proch, chemia, tu się je zdrowo.
a jak poczytasz jeszcze trochę to się dowiesz, że również owe wskaźniki "nawodnienia" i "masy mięśni" to się mijają z prawdą. Z czego to, z tanity??
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Za równo moja mama, która zaczęła działać w Herbalife, jak i p.dietetyk, również z produktami Herbalife ręczyły, że to jest genialne, więc po tym, co wy piszecie mam lekką sieczkę w głowie, już nie wiem, która strona ma racje.
Tak, z tanity.
Jeśli chodzi o mnie to już nie wiem od mam się zabrać, co czytać.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 6693 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 33233
pani dietetyk z herbalajfu oczywiście... co ma Ci nie polecać, skoro tłucze na tym kasę?

a mama oczywiście ma chociaż podstawową wiedzę z zakresu żywienia?

Dla jasności, pytasz w dziale, który ma swój mocno określony regulamin i zasady. Tu nikt proszkami się nie żywi.

Poczytaj sobie.

Zmieniony przez - agataq w dniu 2013-07-05 15:07:57

Zmieniony przez - agataq w dniu 2013-07-05 15:09:03
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
nie no zgadzam się z tym, ale żeby wkręcać mi aż takie kity na podstawie "innych ludzi", wielki fejk. mama chce pomagać innym ludziom. sama twierdzi, że produkty bardzo jej pomogły. zwłaszcza w momencie, gdy była wyczerpana i przebywała 24/24 w szpitalu, gdy brat zachorował na cukrzycę
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 486 Wiek 37 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 15795
To sama zastanów się logicznie co jest lepsze: pełnowartościowe nieprzetworzone jedzenie, czy jakaś chemia w proszku...
Zacznij od czytania regulaminu działu https://www.sfd.pl/Koncepcja_i_regulamin_działu-t666947.html , i tego co jedzą Ladies https://www.sfd.pl/-t752315.html 
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

PODSUMOWANIE KONKURSU PS 2013/FILONKA

Następny temat

PODSUMOWANIE PRZEMIANY/ MONINKAAA

WHEY premium