PaPaAdam
...
Napisał(a)
Jestem totalnie zielony, może poza gwiazdą i sprężynką:) Chciałbym się nauczyć paru fajnych i efektownych tricków. Jeżeli ktoś umie salto, flik-flaka lub coś w tym stylu to niech napisze jak to zrobić i co jest do tego potrzebne. PROSZĘ POMOCY!!!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Ja nie wiem jak doradzić
...
...pamietam, że jak chodziłem na zapasy to sam zacząłem robić salta, fiflaki, nie miałem żadnych problemów...
Stawałem, patrzyłem jak koledzy robią... i robiłem sam, na początku z róznym skutkiem, ale później było ok.
Na początek moze na macie potrenuj jakiejś.. i mocno wybijaj się do ziemi, szkoda nos skasować.

...pamietam, że jak chodziłem na zapasy to sam zacząłem robić salta, fiflaki, nie miałem żadnych problemów...
Stawałem, patrzyłem jak koledzy robią... i robiłem sam, na początku z róznym skutkiem, ale później było ok.
Na początek moze na macie potrenuj jakiejś.. i mocno wybijaj się do ziemi, szkoda nos skasować.
Polecane artykuły