Zmieniony przez - truskawka123 w dniu 2017-05-31 15:30:34
...
Napisał(a)
Hej, mam 160 wzrostu i ważę 49 kg, nie jestem jakaś gruba lecz moim najwiekszym problemem jest to ze tłuszcz odkłada mi się w rękach i brzuchu. Z racji tego, że wakacje, ślub mojej siostry, chciałam zgubić z 6 kg. Z moich obliczeń powinnam jeść 1400 kcal. Jest ktoś kto by mi pomógł? Od dzisiaj zaczynam ćwiczyc w domu, jezdzic na orbitreku i jakies cwiczenia z piłką, ćwiczenia 3 razy w tyg po pół h. :) Możecie powiedzieć ile kcal powinnam jeść? I polecić mi jakieś fajne ćwiczenia do wykonania w domu? Mam orbitrek, skakanke, hantle 2kg i kettlebell 8kg oraz piłke do fitnessu.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Hej, wypełnij ankietę działową (w tematach podwieszonych wraz z regulaminem)
...
Napisał(a)
jak wyżej
plus 6kg do wakcji to chyba trochę przy dużo, zwłaszcza, że patrząc na Twoją wagę, to nie ma tyle do zrzucenia.
plus 6kg do wakcji to chyba trochę przy dużo, zwłaszcza, że patrząc na Twoją wagę, to nie ma tyle do zrzucenia.
...
Napisał(a)
no tak sporo ale mam czas do sierpnia i chcialabym troche zrzucic, nie cierpie swoich pulchnych rak i łydek :/ znacie jakies fajne cwiczenia w domu? i czy o 1400 kcal bedzie ok? bo chcialabym zaczac diete, ale nie wiem czy to nie za malo kcal?
...
Napisał(a)
Już Ci pisały dziewczyny - wypełnij ankietę naszego działu to będziemy mogli coś doradzić W ciemno - to nie ma sensu.
BEZ BÓLU NIE MA EFEKTÓW !!!
Polecane artykuły