Szacuny
11
Napisanych postów
2407
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
37030
Wiem, ze to dzial komercyjny, ale litosci. Tam nie mozna chocby polslowem skomentowac, wyrazic negatywnej opinii na temat produktow czy zachowan moderatorow. Od razu posty leca, bez zadnego wyjasnienia. Normalna cenzura. Sam zegnam ten dzial i zachecam do tego rowniez normalnych userow, nie tych podlizujacych sie. Kiedy Ci ludzi zrozumieja, ze nie tedy droga? Pozdrawiam
Szacuny
922
Napisanych postów
55281
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
336070
Panowie proszę się nie odnosić do problemów prywatnych Binia ani kogokolwiek innego, ewentualnie sugestie jakieś czy postulaty możecie wysuwać. I nie obrażać nikogo!
Szacuny
11
Napisanych postów
2407
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
37030
Nie no Panowie, przeciez to jest jasne. Po prostu od czasu do czasu zajrze tam (raz na tydzien, dwa) i non stop ktos kasuje COKOLWIEK nieprzychylnego w ich kierunku. Mam tutaj na mysli MERYTORYCZNE uwagi. Dzisiaj polecialy np. posty skarzacych sie na zbyt duza dawke cynku w preparatach. tyle. mimo wszystko taka cenzura w pewnym (choc niewielkim) stopniu rzutuje rowniez na cale SFD. czlowiek po prostu zniecheca sie. ttyle, czesc.
Szacuny
11
Napisanych postów
2407
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
37030
to przejrzyjcie sobie WSZYSTKIE moje posty jakie polecialy. mozesz nawet je tutaj wkleic. juz pomijam fakt bana na CALE Sfd (bodajze rocznego), bo wyrazilem tylko opinie.