...
Napisał(a)
Siema. Słuchajcie ważę 75kg mam 176 cm wzrostu. No i mam problem z lekka opona na brzuchu i tłuszczykiem na klatce piersiowej. Pytanie jest jedno czy żeby uzyskac świetną sylwetkę powinienem zacząć redukcję na razie czy od razu masa potem redukcja. Przyznam tez szczerze że idzie lato i nie chce sie pokazać z takim brzuchem na plaży. Za duży on nie jest ale wolałbym żeby był płaski. Z obliczen wyszło mi że mam 28% tłuszczu w organiżmie. To chyba jeszcze za dużo na budowanie suchej masy bo nie chce wyglądać jak zalana świnia po tej masie bo jak podkreślam lato idzie a jak wasze opinie co powinienem zrobić ? Jesli rzeczywiście redukcja to ile ona moze potrwać (tak orientacyjnie bo wiem że cieżko podać dokładnie i ile musiałbym mniej wiecej zrzucić), do końca wakacji zdołam sie wyrobić ? Bo po wakacjach już chciałbym na 100 % zacząć mase czekam na odpowiedzi ;) Dołączam też fotki ;)

Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Przy tym poziomie tłuszczu wypadało by nieco na początek zredukować.
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
...
Napisał(a)
Zdecydowanie pal ten tłuszcz. Nawet jak niewiele z Ciebie zostanie to będzie to lepiej wyglądać niż teraz 

MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html
Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]
...
Napisał(a)
Redukuj do poziomu na którym będziesz się czuł dobrze ze swoim wyglądem, potem spokojnie masa.
FLUCTUAT NEC MERGITUR
Polecane artykuły