...
Napisał(a)
Witam jestem w okresie budowy masy i niestety mam bardzo napiety plan dnia i niemam czasu robic cardio odrazu po treningu czy moge go zrobic wieczorem oraz w dni nietreningowe ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!
16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!
Sprawdź
...
Napisał(a)
jeżeli wydolność pozwala sugerowałbym raczej intensywne interwały, w dni nietreningowe jak najbardziej.
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
...
Napisał(a)
W zasadzie robienie cardio po siłówce może znosić niektóe korzyści z treningu siłowego... 

...
Napisał(a)
Jak sam napisałeś, nie masz czasu, więc po co jeszcze go tracić na kręcenie aerobów? Zrób porządny hiit i wyjdziesz na tym również dobrze. Jak nie lepiej.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
czy na masie też trzeba się stosować do zasady "cardio max 60 minut"?
...
Napisał(a)
często na forum czytałem, że max 60min, żeby organizm nie spalał mięśni, ale chyba na dodatnich kcal to nie grozi ?
...
Napisał(a)
Skoro bilans kcal jest dodatni to nie grozi. Sensu jednak większego w tym nie widzę.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
Lepiej będzie jak wypełnisz ankietę i wrzucisz swój jadłospis do wglądu, w takiej formie :https://www.sfd.pl/ZRZUT_DIETY_JAK_ZROBIĆ_ANKIETA_i_REGULAMIN_DZIAŁU.-t922822.html . Następnie wrzucisz zrzut i Ci doradzimy co źle np. jest.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Polecane artykuły