...
Napisał(a)
Mam 170cm wzrostu i 60 kg wagi.Na siłke popierniczam od 8 miesiecy ale do tej pory bardziej dbałem o to aby wykształcić jakąś tam sylwetkę niż zbierac masę.Jestem budowy ektomorfika.Teraz rozpocząłem trening na mase i mam zamiar zakupić carbo 4kg i system protein 80 1,25kg z olimpa dla uzupełnienia diety.Nie jestem do końca pewny wyboru dlatego piszcie jeżeli znacie coś lepszego za mniej więcej podobną cenę.Jeśli ktos juz to próbował niech napisze jakie były efekty
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- NAJTANSZE SUPLE
- Cyber-TEST: Thermal Pro Evolution (+ KO i Nitro2) by saib__ - PODSUMOWANIE str. 88!
- TEST: Konkret masa by Boguc (2 x Nitro II itd.) pods.str.16
- TEST:redukcja dyma-burn(pods.12str),thyrotherm (pods.28str.) by ripahza.
- TEST- Z Olimpem po formę by Kamiru - podsumowanie str. 26!!
- Test - xp,cm3,inne czyli atak na masę by pati pods.str.63/64
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
dobre produkty i ekenomiczne
efekty??? a czego się spodziewasz po białku lub carbo ??? zjesz np kurczaka z ryżem i praktycznie na to samo ci wyjdzie
efekty??? a czego się spodziewasz po białku lub carbo ??? zjesz np kurczaka z ryżem i praktycznie na to samo ci wyjdzie
...
Napisał(a)
masz diete?
DORADCA DZIAŁU ODŻYWKI I SUPLEMENTY
NIE WIESZ JAKIE SUPLEMENTY KUPIĆ? PORADY NA PRIV!!
NA gg TYLKO POWAŻNE PYTANIA!!!!!
...
Napisał(a)
dla uzupełnienia diety
więc chyba ma
Zmieniony przez - kp11 w dniu 2007-01-18 23:03:34
więc chyba ma
Zmieniony przez - kp11 w dniu 2007-01-18 23:03:34
...
Napisał(a)
Białko przyzwoite.
Używa się go, ewentualnie, aby uzupełnić braki białka w diecie, ktorą powinieneś mieć ułożóną. Jak dieta dobra to i efekty będą. JAk kupujesz białko i myslisz, że to czary mary to się zawiedziesz.
to samo sie tyczy carbo...
Jeśli ktos juz to próbował niech napisze jakie były efekty- moim zdaniem to zdanie mowi samo za siebie
Zapraszam do działu odżywianie
Zmieniony przez - fukinhot w dniu 2007-01-18 23:12:43
Używa się go, ewentualnie, aby uzupełnić braki białka w diecie, ktorą powinieneś mieć ułożóną. Jak dieta dobra to i efekty będą. JAk kupujesz białko i myslisz, że to czary mary to się zawiedziesz.
to samo sie tyczy carbo...
Jeśli ktos juz to próbował niech napisze jakie były efekty- moim zdaniem to zdanie mowi samo za siebie

Zapraszam do działu odżywianie

Zmieniony przez - fukinhot w dniu 2007-01-18 23:12:43
www.blog.myfit.pl - EKSTREMALNA REDUCKJA ! DORADŹ|SKOMENTUJ
Polecane artykuły