SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Candida a wysokie ANA i białkomocz.

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 626

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 0 Wiek 29 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 3
Witam, od 5 lat choruję na bialkomocz znikomy, <5mg, niedawno w poszerzono diagnostykę o testy ANA i wyszły pozytywnie w mianie 1:2560, nie potrafią lekarze jednak postawić mi diagnozy, bo inne wyniki są w porządku i nie mam objawów choroby autoimmunologicznej, w młodośći miałam grzybicę pochwy, moja mama udała się wtedy do ginekologa, który przepisał tabletkę i minęło, teraz trafiając na różne fora, dowiedziałam się,że możeny to byc grzybica w organizmie, nie wiem co o tym myslec, zdarzają mi się wahania nastrojów itp, dodam,że mam 22lata.
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU

Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 967 Napisanych postów 11351 Wiek 4 lata Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 191169
Masz zdiagnozowaną Candide ? Kup w aptece test i zrób po wyniku możesz twierdzić czy masz grzybicę .
Pozdrawiam
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Ekto 68 kg 190 Dieta [Pomocy]

Następny temat

Przybranie na masie

Obnizka