Szacuny
41
Napisanych postów
18994
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
77015
Witam Jak waszym zdaniem mozna rozplanowac suplementacje kreatyna, aby ciagle korzystac z roznych jej rodzaji, bez przerwy. Mono,jablko,piro itp...
Czyli np. 2 miesiace mono, pozniej 2 miesiace jablczan, pozniej inny rodzaj,czy przerwa 2 miesiace i znowu mono,jalbko...
Szacuny
12
Napisanych postów
794
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
16745
yyy nie lepiej 3x 3 misiace i pomiedzy nimi zrobic małe miesięczne przerwy ?? Moim zdaniem duzo kreatyny sie zmarnuje tlyko bo receptory juz pod koniec będą maksymalnie przesycone i zerowe efekty...
Szacuny
32
Napisanych postów
3592
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
31924
nie widze tym wiekszego sesu. ale jezeli juz tak bardzo chcesz to mozesz chyba zrobic tak jak mowiles np najpierw mono potem jabcok a potem etyl. ale jepiej zrobioc jeden a porzadny cykl
Szacuny
22
Napisanych postów
1759
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
18156
Moim zdaniem, czy to ester, czy jabłczan, czy mono, czy pirogronian... to i tak ciągle kreta. Różnica tylko w poszczegółnych grupach przedłużających jej wchłanianie i stabilność. A więc ciągły cykl na krecie (non-stop) jest w dalszym etapie nieefektywny. Ja bym połączył te rodzje krety w 2-3 miesięcznym cyklu i pózneij przerwa. Załóżmy ester, czy jabol rano, a mono przed, czy po treningu (można kombinować).
Szacuny
22
Napisanych postów
1759
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
18156
Oczywiście, że nie, co tez wyżej napisałem. Ale z twojej wypowiedzi wywnioskowałem, że ty tak sądzisz. Napisałes, że się nie zgadzasz z tą tezą w pierwszej mojej wypowiedzi.