BOOGIE WOOGIE
...
Napisał(a)
Ponieważ dużo się czyta o roli diety w "życiu sportowców", jestem ciekawy ilu z nas trzyma się w ryzach i stosuje regularną dietę. Ja sam nigdy nie stosowałem jakiejś konkretnej diety - kompletnie nie uważam (i nie umiem) na węglowodany. Ostatnio tylko większą uwagę zwracam na w miarę regularne spożycie białka. A jak jest z Wami?
BOOGIE WOOGIE
BOOGIE WOOGIE
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
no staram sie trzymac najlatwiej jest ze sniadaniem a najgorzej po szkole bo czasami cos wypada i czlowiek f****iony chodzi ze za malo zjadl
...
Napisał(a)
staram się w miare zdrowo odżywiać , generalnie pilnuje białka, nie nadużywam węglowodanów (cały czas walcze z pasem ,który nabyłem przez kilka lat siedzącej pracy i jest postęp) odstawiłem cukier i słodycze,ale też raz na jakiś czas pozwalam sobie na pewne przyjemniejsze danie niż ryż z piersią kurczaka ,wole stopniowy postęp ,który nie zmęczy mnie psychicznie niż drakońską diete ważne ,żeby konsekwentnie realizować swój cel
Pozdrawiam
Kilop
Pozdrawiam
Kilop
Pozdrawiam
Kilop
Doradca w dziale Trening
...
Napisał(a)
Ja osobiscie niestosuje jakiejs diety ,a poniewaz mam dobra przemiane materii to ile bym nie zjadl to i tak brzuszek mi nie urosnie.Staram sie jesc duzo bialek a wszystkie inne rzeczy z umiarem.POZDRAWIAM.
...
Napisał(a)
na pewno nie mam diety tzw. "wagowej" czyli nie waże co do grama białek i węgli (nie wyliczam tego)
staram sie jesc 2g \kg masy ciała proteinek
b. mało wegli i wiekszosc o b. niskim IG (np nie jjem ryżu itp )
średnią ilośc tł. roślinnych.
Nie robie okresów masa-rzeźbe .Staram sie cały rok "przyzwoicie" wyglądać
OCzywiscie sero słodyczy itp "śmiercionosnego" żarcia heeheh
KAIN
Minister spraw wewnętrznych w dziale Liga NHB ,główny garkotłuk działu Odżywianie ,wielki elektronik działu Muzyka, film i książka
"Basketball,golf,football they take one ball ...No Holds Barred takes two "
staram sie jesc 2g \kg masy ciała proteinek
b. mało wegli i wiekszosc o b. niskim IG (np nie jjem ryżu itp )
średnią ilośc tł. roślinnych.
Nie robie okresów masa-rzeźbe .Staram sie cały rok "przyzwoicie" wyglądać
OCzywiscie sero słodyczy itp "śmiercionosnego" żarcia heeheh
KAIN
Minister spraw wewnętrznych w dziale Liga NHB ,główny garkotłuk działu Odżywianie ,wielki elektronik działu Muzyka, film i książka
...
Napisał(a)
a z racji tego ze ostatnio hmm chłone wiedze ( i testuej na sobie ) z róznych diet to głosuje na opcje nr 3.
KAIN
KAIN
...
Napisał(a)
No coz... Wolna przemiana materii, siedzaca, niestresujaca praca wiec brzunio rosnie.
Staram sie zdrowo odzywiac, teraz eksperymentuje z dietami w nieustajacej walce z tluszczem... Zaglosowalem na 5 ale raczej zmienia sie na 3.
Staram sie zdrowo odzywiac, teraz eksperymentuje z dietami w nieustajacej walce z tluszczem... Zaglosowalem na 5 ale raczej zmienia sie na 3.
pierwsza by zobaczyc twoje oczy...
druga, druga... by zobaczyc twoje usta...
trzecia po to by zobaczyc cala twoja twarz...
A.W.O.L.
...
Napisał(a)
Staram sie jesc jak najlepiej. Systematycznie i z glowa przez caly rok (w co drugi tydzien odpuszczam )
Pozdrawiam,
Mawashi
Lepiej jest być kanciastym Czymś niż okrągłym Niczym.
**Moderator Działu Trening**
Pozdrawiam,
Mawashi
Lepiej jest być kanciastym Czymś niż okrągłym Niczym.
**Moderator Działu Trening**
"Lepiej być kanciastym czymś, niż okrągłym niczym"
...
Napisał(a)
Ja staram sie utrzymywac staly poziom bialka i ww w diecie codzinnie-mowiac staluy mialem na mysli 2g bialka i ok 5 g ww.Jem glownie ryz .Od czasu do czasu pozwalam sobie na male conieco.Brzuszek mam ale nie przejmuje sie zbytnio bo jestem na masie.Ale dietke trzymam caly czas
Misiek
Misiek
nadzieja jest zatapialna
...
Napisał(a)
poftorze "masziego"
"Staram sie jesc jak najlepiej. Systematycznie i z glowa przez caly rok (w co drugi tydzien odpuszczam "
"maly" termitek
"Staram sie jesc jak najlepiej. Systematycznie i z glowa przez caly rok (w co drugi tydzien odpuszczam "
"maly" termitek
... .. .
Polecane artykuły