...
Napisał(a)
Bruce co sie z tobą dzieje. miałes uzupełnic profil a tu nic. moze ty jestes dziewczyna i boisz sie do tego przyznac? nie ma sie czego bac na forum obowiazuje równouprawnienie 

Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:

...
Napisał(a)
Ja także mam nadzieję, że się do dzisiaj ujawnisz. Powiedzmy do godziny 15.00
Fighter
www.kyokushin-matsushima.of.pl

Fighter
www.kyokushin-matsushima.of.pl
...
Napisał(a)
ale wtedy zniknie cala otoczka tajemniczej postaci...
Pozdrawiam
Freestyler
Pozdrawiam
Freestyler
...
Napisał(a)
jezeli nie jestesmy jeszcze gotowi abys nas oswiecil bedziemy czekac ooo mistrzu... [poklon, poklon, poklon]
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Dopiero wlazłem na net
"Nie walczę w żadnym określonym stylu. Nigdy nie wiesz co zrobię i ja sam tego nie wiem. Mój ruch jest rezultatem twojego ruchu, moja technika jest efektem zastosowanej przez ciebie"
"Nie walczę w żadnym określonym stylu. Nigdy nie wiesz co zrobię i ja sam tego nie wiem. Mój ruch jest rezultatem twojego ruchu, moja technika jest efektem zastosowanej przez ciebie"
...
Napisał(a)
Zapodam wieczorem fotke bo nie mam skanera i musze do kumpla lecieć
Polecane artykuły