2. WAGA:90
3. WZROST:176 cm
4. WYMIARY:
-biceps:45
-klatka: za mało
-udo: za mało
-talia:85
5. STAŻ NA SIŁOWNI:11 lat
6. DIETA: nie liczę gramów ale jest wszystko co potrzeba
-białko:
-węglowodany:
-tłuszcz:
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: h-drol, h-drol+eq plex, epi
8. TRENING: split
9. CEL CYKLU: ubicie tego co jest + parę kilo dobrej jakości
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: 3 miesiące temu skończyłem epi , start cyklu o który pytam planuję na styczeń
11. POZIOM BF%:oceniam się na 10 %
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): mezo
13. STAN ZDROWIA: ok
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: brak
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata: 160
-martwy ciąg: 180 kg x 4
-przysiad: 180
PYTANIE: cześć wszystkim.Chciałem się doradzić bardziej doświadczonych w temacie bo jak widzicie z ankiety moje doświadczenie w temacie doping jest mizerne.....przechodząc do rzeczy ....planuję na styczeń cykl trenadrol + epi...wymyśliłem sobie coś takiego:
1-4 tydz 1kaps trenadrolu
2-6,7 tydz 3 kaps epi
na odblok posiadam HCG 5000 jednostek, clomid 15 tab/50mg, tamoxifen i boostery testa do wyboru( w szafce leży ATD, 6BROMO, Novedex XT i DAA)
Odblok planowałem taki:
ostatni tydzień cyklu jeśli skurczą się jajka zapodać HCG podzielona na 3 dawki,później wrzucić clomid 3dni po 100 mg i do końca listka po 50 mg , a na koniec jeszcze DAA + któryś z wyżej wymienionych boosterów(myślałem o ATD). Moje pytanie jest następujące : czy dobrze to ułożyłem i czy 1 kaps trenadrolu to nie za mało i czy dodać jeszcze tamox do PCT? ....chce dać 1 kaps trenadrolu dziennie żeby nie przesadzić bo słyszałem różne opinie o tym środku..zależy mi na umiarkowanym przyroście , ale stałym i dobrej jakości...Pozdrawiam wszystkich kochających żelastwo