".... Then we'll see which are better, his steroids or mine"
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Mam pytanie. Rozpisano mi branie GHRP-6 2 razy dziennie ; rano na czczo oraz między18 a 19 (po 100 mcg)
Do tego CJC-1295 bez DAC co drugi dzień w dawce 200 mcg
Czy ktoś może się do tego odnieść? Wszędzie czytam że stosuje się w tym samym czasie oba peptydy, więc obawiam się
co do słuszności takiego dawkowania...
Zmieniony przez - prezes_cox w dniu 2014-12-02 01:15:26
Do tego CJC-1295 bez DAC co drugi dzień w dawce 200 mcg
Czy ktoś może się do tego odnieść? Wszędzie czytam że stosuje się w tym samym czasie oba peptydy, więc obawiam się
co do słuszności takiego dawkowania...
Zmieniony przez - prezes_cox w dniu 2014-12-02 01:15:26
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Ten rozpuszczalnik mozna chyba zamówić z jakiejs stronki z uk.
Mozna tez tam nabyć puste flakony, itd.
Mozna tez tam nabyć puste flakony, itd.
...
Napisał(a)
ogolnie wszystkie peptydy charakteryzuja sie stala /jedna gruda , nie widzialem kilka/nascie rozbitych kulek w fiolce ? a troche tego zamowilem ogolnie z kilku firm
...
Napisał(a)
Roid napisz jesli mozesz jak to polaczenie dziala, szczegolnie w porownaniu z gh podawanym z zewnatrz.
1
...
Napisał(a)
chcialem sprawdzic cjc do ghrp ale az takiej wielkiej roznicy nie ma wiec wole przeciagnac dluzej ghrp
roid,daj znac jak to polaczenie dziala
roid,daj znac jak to polaczenie dziala

DreamChaser
...
Napisał(a)
Zaczynam wbijac od weekendu + 1000 innych rzeczy na maxymalne pobudzenie endo gh (zabawy z blokowaniem Somatostatiny przy użyciu acetylocholiny itd itp)
Ogolnie wytworzymy endogenne idealne srodowisko do budowy miesni (wysooki tesc, niskie estro, niska prolaktyna, niski kortyzol, niskie shbg, wysokie gh itd :D )
Ogolnie wytworzymy endogenne idealne srodowisko do budowy miesni (wysooki tesc, niskie estro, niska prolaktyna, niski kortyzol, niskie shbg, wysokie gh itd :D )
".... Then we'll see which are better, his steroids or mine"
...
Napisał(a)
tez mnie ciekawi taki mix. kortyzol i shbg bedziesz zbijal caly czas czy cyklicznie?
...
Napisał(a)
ja bije ghrp bez cjc...wole przeznaczyc hajs i dac dluzej ghrp niz krocej ale z cjc
ponoc nie ma wiekszej roznicy (jak pisalem wyzej), mysle,ze lepiej dac igf niz cjc zeby pomoc miesniom rosnac
ponoc nie ma wiekszej roznicy (jak pisalem wyzej), mysle,ze lepiej dac igf niz cjc zeby pomoc miesniom rosnac

DreamChaser
Poprzedni temat
European Union Laboratories (EUL)
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9