SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

Bulki bio zytnie Tesco

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 3063

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Temat przeniesiony przez anubis84 z działu Kuchnia SFD. Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 31 Napisanych postów 144 Na forum 361 dni Przeczytanych tematów 5120
Czy bulki bio z Tesco zytnie sa dobre w diecie ?

Sprawdź ile masz % tłuszczu?

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Masz problem z przybraniem na wadze lub zgubieniem zbędnych kilogramów? Indywidualne plany dietetyczne i treningowe
  • 23 383 spalonych kg tłuszczu
  • 27 059 zbudowanych kg mięśni
Sprawdź więcej
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 7814 Napisanych postów 107722 Wiek 34 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 1273049
Ja jem z lidla, pewnie z piekarni jest lepsza, ale taką bułke jem raz w tygodniu to się nie zatsanawiam.

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 200 Napisanych postów 1463 Wiek 48 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 208574
Wg mnie to te same bułki- w Lidlu i Tesco. Tylko u mnie w najbliższym Tesco nie zawsze są, w najbliższym Lidlu nigdy nie ma, a ten Lidl, w którym zawsze są jest daleko.

"Niektórzy widzą rzeczy takimi, jakimi są, i pytają : dlaczego ? Ja śnię rzeczy, które nigdy nie istniały , i powiadam : czemu nie ? "
G.B. Shaw
http://www.sfd.pl/Alhambra_nowe_wyzwania-t1037040.html

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 2969 Napisanych postów 57163 Wiek 34 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 623075
Czy są dobre zależne jest od ich składu. Wklej go i zobaczymy. Z reguły bułki jakościowo nigdy nie są tak dobre jak chleb.

Moderator działu Odżywianie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1897 Napisanych postów 5825 Wiek 48 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 474738
Domer - a to dziwne/ciekawe co napisałeś. Z tego samego ciasta robię i buły i chleb. Myślisz ze w piekarniach robią inaczej? Jaki miałby sens dodawać czegoś innego do bułki żytniej niż do chleba? Mam wrażenie że mają ciasto mrożone, albo uformowane na chleb albo an bułki....
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 2969 Napisanych postów 57163 Wiek 34 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 623075
Dobrej jakości pieczywo jest twarde i ciężkie, a nie gąbczaste. Bułka nie może mieć takiej struktury. Jej środek musi być gąbczasty i porowaty/miękki. Inaczej by się rozpadła i pokruszyła przy krojeniu.

Moderator działu Odżywianie

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Co dobrego zrobić z sera wiejskiego?