SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Buli - Debiut na scenie - UK

temat działu:

Przygotowanie do zawodów

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 48044

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 80 Napisanych postów 8346 Wiek 29 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 180203
ja nigdy nie robie kaszy z guma. zawsze to co w garnku to jest albo na tym "cream of rice " co ja nazywam kleikiem ryżowym , albo skrobia ziemniaczana . kaszy jaglanej wcale nie używam. zawsze płatki jaglane


ale tak zawsze dosypuje to do gotujacej się wody. tylko że tam gdzie są WW to rzadko leci guma.
guma leci głównie jak białka jaj tak robię


Zmieniony przez - Buli915 w dniu 2017-06-17 12:22:01
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 177 Napisanych postów 1668 Wiek 30 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 347377
Sugerowałem się ostatnią wypiską, piątym posiłkiem i myślałem, że zdjęcie dolne lub to w prawym górny rogu to właśnie kasza.

Kurde, to masz nieźle te proporcje obcykane, że Ci wychodzi taką mega ilość tego i to jeszcze taka gęstą
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 80 Napisanych postów 8346 Wiek 29 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 180203
patrz np teraz jem

2 marchewki
3 brokuły (w sensie te małe glowki) bo.mi się dynia skończyła
200g rabarbaru
12bialek jaj
guma ksantanowa

1.5l garnek i Zobacz jakie gęste





Zmieniony przez - Buli915 w dniu 2017-06-17 12:54:08
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 177 Napisanych postów 1668 Wiek 30 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 347377
Taki patent, z warzywami

A jak robisz z produktu ww - płatki, kleik etc. to też na tej zasadzie czy tam sama woda tylko wpada?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 80 Napisanych postów 8346 Wiek 29 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 180203
zawsze wpada marchewka , dynia i rabarbar. nigdy nie robiłem bez.

jeszcze tak sobie myślę, że kiedyś jak woda sie gotowała to czy skrobie czy białka jaj mieszałem łyżka.
a teraz ciągle trzymam mixer w garnku i mixuje to na gładka mase, a nie mieszam łyżka.
to też dużo dało w takiej gęstości
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 177 Napisanych postów 1668 Wiek 30 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 347377
Okej, nie ma bata. Dziś lub jutro testuje tego mixa, najwyżej poleci w kibel i zjem suche wafle ryżowe

Jeszcze tylko muszę patent wymyślić żeby to wyszło na słodko - wrzucę miarkę odżywki białkowej o smaku nugata, zobaczymy. Bo po za kakao nic mi do głowy nie przychodzi.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 80 Napisanych postów 8346 Wiek 29 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 180203
u mnie słodziki + flavdropsy z mp
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
MARIAN 17 IFBB PRO
Ekspert
Szacuny 10650 Napisanych postów 30005 Wiek 32 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 609917
a jak białka jaj dajesz do gotujacej sie wody to nic z nimi sie nie dzieje ?

w sensie ze jak sie scinaja to konsystencja papki nie jest dzwina;d nie wiem czy mnie zrozumiesz xD
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 80 Napisanych postów 8346 Wiek 29 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 180203
właśnie jak bialka jaj dodaje do wrzątku i mieszam łyżką to robi się w środku taka jajecznica.

a jak mieszam je od razu mikserem tzn miksuje nie mieszam. to wychodzi taka konsystencja pianki takiej naprawdę pianki. jak je ten czerniewiecz .

więc miksowanie wg mnie to strzał w 10.
gdyby nie fakt nie jest mega gorące to myślę że 2min i te 1.5l by zniknęło
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 80 Napisanych postów 8346 Wiek 29 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 180203
NOGI

Uginanie nóg siedząc
15x90kg / 15x90kg
15x100kg / 15x100kg
15x110kg / 15x110kg

Boxy
8x120kg / 15x105kg
8x125kg / 15x110kg
8x130kg / 15x115kg

Hacki
12x50kg / 7x60kg / 15x40kg
12x52.5kg / 8x62.5kg / 15x42.5kg
12x55kg / 8x65kg / 15x45kg

Martwy na prostych
10x100kg / 12x80kg
10x102.5kg / 12x82.5kg
10x105kg / 12x85kg

Wycisk na suwnicy nogi na szerokość barków
10x160kg / 15x140kg / 25x100kg
10x165kg / 15x145kg / 25x105kg
10x170kg / 15x150kg / 25x110kg

Siady Bułgarskie
10x7.5kg / 10x7.5kg
10x10kg / 10x10kg
10x12.5kg / 10x12.5kg

Przywodzenie nóg z linką wyciągu dolnego
10x4szt. / 15x3szt. / 20x1sz/
10x4szt. / 15x3szt. / 20x1sz/
10x5szt. / 15x4szt. / 20x3szt.

Odwodzenie nóg z linką wyciągu dolnego
10x4szt. / 15x3szt. / 15x2szt.
10x4szt. / 15x3szt. / 15x2szt.
10x5szt. / 15x4szt. / 20x3szt.

+łydki


Boxy lżej niż tydzień temu, w uginaniach ciągle dokładam po 1szt i ciągle to dopięcie jest bardzo mocno.
Hacki w tym planie są najcięższym ćwiczeniem, staram sie schodzić najniżej jak mi maszyna pozwala.
W MCNPN też poszło lżej niż tydzień temu
W bułgarach łapały mnie mega skurcze w stopach, gdy były oparte o ławke, musiałem troszeczke je obracać na bok.
Kolejny dobry trening za mną . Robiłem go rano a już czuje ciepło na nogach , jutro pewnie wjadą domsy.


DZIEŃ WYSOKI


1.Posiłek ( przed tren)
300g serka wiejskiego
60g skrobii ziemniaczanej
100g owoców

2.Posiłek ( po tren)
100g Kaszy Bułgur
70g Płatków śniadaniowych
200g owoców
50g WPC

3.Posiłek
170g Mix kurczak/wieprzowina
100g Płatków owsianych
200g Owoców
4 wafle ryżowe

4.Posiłek
200g Ziemniaków
170g Kurczaka
5g Omega

5.Posiłek
80g Kaszy Bulgur
12 Białek jaj
5g Omega 3

6.Posiłek
170g Kurczaka
50g Czekolady 85%



Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Przygotowania do sezonu startowego 2017

Następny temat

Mateusz Kwarciński - Wiosna 2020

WHEY premium