...
Napisał(a)
Dzien dobry mam 14 lat i czy robiac same brzuszki wyrzezbie szesciopak?Czy pomiedzy cwiczeniami powinienem robic przerwy?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Nie. Jedynie możesz kupić w sklepie sześciopak np: wody.
Jesteś jeszcze młody. Odżywiaj się zdrowo i zacznij trenować całe ciało (z własną masą ciała).
Jesteś jeszcze młody. Odżywiaj się zdrowo i zacznij trenować całe ciało (z własną masą ciała).
...
Napisał(a)
dudeeNie.
:D
Zmieniony przez - z0mbi3 w dniu 2016-05-26 09:29:29
...
Napisał(a)
Nie ma cwiczen przez które zrobisz 6 pak... Na to to jest dieta :). ćwiczenia moga tylko ją wspomóc.
...
Napisał(a)
dudeeNie. Jedynie możesz kupić w sklepie sześciopak np: wody.
Albo sześciopak browarów

„I would like to be the first man in the gym business to throw out my scale. If you don't like what you see in the mirror, what difference does it make what the scale says?„
Pilny student Vincea.
...
Napisał(a)
To kwestia diety i zawartości tkanki tłuszczowej. Brzuch wyrobisz ale jak będziesz miał na nim tłuszcz mimo 1000 brzuszków dziennie 6-pak nie pojawi się. Diteta dieta dieta czyni cuda :D
...
Napisał(a)
Ajaj teraz strasznie zaluje, bo od kad zaczalem cwiczyc minelo juz z pol roku i mysle ze z 10-15 tysiecy brzuszkow juz zrobilem, a czasami sobie jadlem kfc, bo inne rzeczy mi nie smakuja(jestem z Wietnamu). Powiem wam, ze jednak czuje szesciopak jak go napreze
...
Napisał(a)
A diety za bardzo jeszcze nie chce stosowac bo chce urosnac a tluszcz jest mi chyba potrzebny xd Dziekuje wszystkim za pomoc
...
Napisał(a)
Widac ze brakuje ci wiedzy poczytaj artykuły o zdrowym odzywianiu diecie i treningu i wróc tutaj :). Bo wydaje mi sie ze sadzisz ze dieta ci zaszkodzi a w rzeczywistosci byloby kompletnie odwrotnie :).
Polecane artykuły