2) Co sadzicie o autorytatywnym stylu wypowiadania swych opinii przez b.? Czy wedlug was fakt, ze trenuje dłuzej niz wiekszosc z nas daje mu prawo do nie szanowania naszych zdan i zarzucania niekompetencji ludziom, ktorzy sie z nim nie zgadzają?
Drugie znaczenie jest takie - poniewaz boruta żądał satysfakcji, czegokolwiek bym teraz nie powiedział, usłyszę że nie mam prawa sie wypowiadac bo nie podjąłem wyzwania Graciech. No cóż, niech zatem bedzie i tak że podejme ryzyko. To moje namiary:
Paweł Sawicki, Łódź,
obecnie treningi odbywają się na sali gimnastycznej w SP 196, ul. Syrenki 19A - wtorki, czwartki 20-21.30 i w soboty
12-13.30. Po każdym treningu jestem gotów( z preferencją wt. i czw. bo w sobotę raczej czas mnie goni)na konfrontacje z tobą.
Jesli chcesz się sprawdzić, proszę bardzo - daj mi znac na adres "[email protected]" kiedy przyjedziesz. Czekam z niecierpliwoscia, kiedy zaprezentujesz swe nieprzecietne umiejetnosci. Napisz tez, czy walczym "no rules" czy np. zakaz ciagniecia za włosy i genitalia obowiazuje.
Bronxman
ps. profilu nadal nie uzupełniłem, bo moja przegladarka nic mi nie wyswietla. Dla zainteresowanych:
Bronxman - 180 cm, 89 kg, zainteresowania: sztuki walki, militaria, samochody, mechanika precyzyjna. Cos o sobie: cwiczę SW od 4,5 roku , m.in boks, zapasy, trochę taekwondo i kicka, ale nogi niestety są kiepskie ; lubie ludzi, nie znosze nadetych dupków pałających nienawiscia do wszystkiego co nie wychwala ich pod niebiosa. I juz nie jestem anonimem