SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Braki w Diecie Która Odżywka Najlepsza ?

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 638

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 12 Wiek 23 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 175
Często Braki Mam z Rana ( 1 posiłek) Nie zawsze mam czas Praca Trzeba się wyrobić .
Następne Braki są przed siłownią jak wracam z pracy o 16 na trening idę o 17 ( Czasami usmażę sobie pierś z kurczaka na oliwie z oliwie i trochę ryżu i jajko na twardo ... Czy dobry pomysłem jest smażenie na oliwie z oliwie ? )

Która odżywka bedzie najlepsza ? zeby uzupełnić braki ( Jestem Osobą Którą Oceniam na Bardzo Chudą 77 kg przy 187 wzroście )
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Masz problem z przybraniem na wadze lub zgubieniem zbędnych kilogramów? Indywidualne plany dietetyczne i treningowe
  • 23 383 spalonych kg tłuszczu
  • 27 059 zbudowanych kg mięśni
Sprawdź więcej
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 8071 Napisanych postów 149347 Wiek 30 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 1184325
na oliwie sie nie smazy, po to oleje sa tloczone na zimno by zachowaly swoje wartosci odzywcze.

nie znam twoich brakow, nie napisales nam tego, napisales gdzie nie mozesz zjesc, a nie ile i czego
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1783 Napisanych postów 28755 Wiek 29 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 281258
można smażyć na oliwie, ale krótkotrwale
kwas oleinowy w nie jwystępujący głównie ma dosyć wysoką temp. dymienia i uwodornienia
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 211 Napisanych postów 22991 Wiek 7 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 173450
Oliwa z oliwek nie nadaje się do smażenia.

j/Tom napisz czego dokładnie Ci brakuje i w jakim czasie

"That's not normal because we don't want to be normal.
Normality is what weak people call living. I call it death."

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 51 Napisanych postów 1295 Wiek 28 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 24723
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1783 Napisanych postów 28755 Wiek 29 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 281258
J.W

Już nie będę się rozpisywać, tam napisane czemu
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 8071 Napisanych postów 149347 Wiek 30 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 1184325
Na temat smażenia z zastosowaniem oliwy z oliwek krąży wiele sprzecznych teorii, w jednych artykułach przeczytać można, że oliwa jest najlepiej nadającym się do obróbki termicznej tłuszczem, inne natomiast przekonują, że jest wręcz odwrotnie.

art nie donosi o korzysciach jak i o bledzie uzywania oliwy do smazenia, nie ma jednoznacznej informacji, ze prawda jest jedna, tylko, ze sa rozne doniesienia, a autor wyposrodkowal te doniesienia.

ja jestem zwolennikiem, nie uzywania oliwy do smazenia.


poza tym w komentarzu napisal ktos by nie smazyc powyzej 180' na oliwie, ciekaw jestem jak wyegzekwuje temperature 180' na palniku gazowym gdy tluszcz rozlany jest na patelni
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

OLIMP Vita-min Multiple Sport + Animal flex?

Następny temat

HI TEC Tribulus Terrestris

WPC zestaw