Jest liderem w tym dzialeSzacuny
11179
Napisanych postów
52131
Na forum
26 lat
Przeczytanych tematów
57816
diete mam i to dobra, posilek przedtreningowy jest, i jakos nie mam sily na treningu :/ i nie wiem co zrobic rzeby ja miec , jaki jest np. WEDLUG WAS NAJLEPSZY POSILEK PRZEDTRENINGOWY KTORY MOCNO POBUDZI I DA KUPE ENERGI??
Szacuny
0
Napisanych postów
102
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
3374
A jak ktoś nie pije kawy?? Widziałem ostatnio tabletki aktiv do rozpuszczania w wodzie z kofeina, jedna tabletka to tak jakby filizanka kawy - daje to cos?testował to kto?
11179
Napisanych postów
52131
Na forum
26 lat
Przeczytanych tematów
57816
eee nie wierze w takie cuda ja chyba walne pozadna porcje rzarcia i do tego jakiegos mocnego pobudzacza :) jest taki fajny z nature best za 25 zl nie drogi a cos tam pobudzi
Szacuny
75
Napisanych postów
5029
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
58202
j/w porządny posilek przedtreningowy, coś na pobudzenie (jest koffa w tabsach), odpowiednia rozgrzewka i odpowiednie cięzary na treningu. Jak będziesz za dużo przerzucał na treningu to nic ci nie da siły do tego...
11179
Napisanych postów
52131
Na forum
26 lat
Przeczytanych tematów
57816
mozesz sprobowac tez troche glukozy lub fruktozy, ewentualnie carbo z 30 minut przed treningiem, ale nie kazdy dobrze to znosi
zreszta sprecyzuj co oznacza, ze nie masz sily? potykasz sie o wlasne nogi? czy moze robisz 20 serii na biceps i nie masz sily w ostatniej
Szacuny
255
Napisanych postów
13305
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
45261
podstawa to ODPOWIEDNIA REGENERACJA I ODŻYWIANIE , to jak ci się trenuje , ile masz w sobie siły i dynamiki może mieć wpływ nawet to co jadłeś np. 3 dni temu
Ja swoje poglądy mam, ale teraz czasy takie, że na wszelki wypadek się z nimi nie zgadzam.