...
Napisał(a)
Witam pisze do was z prośba o pomoc otóż mam 23lata jestem po kilku cyklach sterydowych od paru miesięcy już nic nie biorę i teraz pojawia się problem,jestem wiecznie zmęczony,nie mam checi na nic dodatkowo włosy na głowie zaczęły mi wypadać i są słabe,brodę również miałem wcześniej konkretną a teraz rzadsza,dziś byłem na badaniach krwi bo zacząłem się martwić,co możecie mi poradzić?dodaje zdj wyniku badań.

Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
że włosy na głowie są słabsze i jest ich mniej to dosyć naturalne po terapii hormonalnej, broda już raczej nie powinna być rzadsza bo to niby drugorzędne cechy które testosteron wręcz pobudza ... a nie jest może tak, że długo leciałeś i teraz po prostu jest "normalnie" ? jak było przed cyklami ?
1
...
Napisał(a)
1. WIEK: 23
2. WAGA: 95
3. WZROST: 186
4. WYMIARY:
-biceps:
-klatka:
-udo:
-talia:
5. STAŻ NA SIŁOWNI:5lat z przerwami
6. DIETA: Brak
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: kilka cyklów różne środki
8. TRENING: obecnie nie trenuje od Ok roku
9. CEL CYKLU:masa mięśniowa
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: ostatni cykl Ok 9mies temu.
11. POZIOM BF%: 15-20%
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): mesomorph
13. STAN ZDROWIA: dobry
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA:owłosienie
15. PPM (podstawowa przemiana materii):standard, ani szybka ani wolna
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata:
-martwy ciąg:
-przysiad:
2. WAGA: 95
3. WZROST: 186
4. WYMIARY:
-biceps:
-klatka:
-udo:
-talia:
5. STAŻ NA SIŁOWNI:5lat z przerwami
6. DIETA: Brak
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: kilka cyklów różne środki
8. TRENING: obecnie nie trenuje od Ok roku
9. CEL CYKLU:masa mięśniowa
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: ostatni cykl Ok 9mies temu.
11. POZIOM BF%: 15-20%
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): mesomorph
13. STAN ZDROWIA: dobry
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA:owłosienie
15. PPM (podstawowa przemiana materii):standard, ani szybka ani wolna
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata:
-martwy ciąg:
-przysiad:
...
Napisał(a)
też mi to chodziło po głowie ... wiem, że gdybym ja przestał trenować ( obecnie 5xboksik, 2xsiłownia i zaraz wpadnie basenik bo po długiej przerwie człowiek znowu będzie miał "multisporta" ) to bym zwariował pewnie po tygodniu ... ruch/sport pobudza tak głowę jak i ciało więc warto tutaj poszukać rozwiązania + dieta, bo może "dziadziejesz" w wieku 23 lat ;)
1
...
Napisał(a)
Wcześniej przed cyklami byłem żywy normalny,po tych cyklach tak wszytko siadło,nie ukrywam ze tez zmienił mi się trochę tryb życia,zacznę siłownie i zobaczymy jak będzie może wszytko wróci do normy
Polecane artykuły