...
Czy też tak macie, że po intensywnym treningu, przez 2-3 kolejne dni nie macie ochoty na seks? Pytam bo nie wiem czy tak powinno być - czy to jest dziwne czy normalne? Efektem są zaburzenia erekcyjne ;/
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
No właśnie stres jest ale nic z tym nie poradzę Taką mam pracę i jej nie zmienię ( może wypracuję sobie faktycznie jakieś techniki relaksacyjne).
...
Raczej nie normalne ;)
TRENINGI KATOWICE Sebastian Szmit
Kompleksowe prowadzenie online
https://sebastianszmit.pl/
...
Standard u sportowców. Przy intensywnym treningu masz wystrzelony kortyzol (hormon stresu), który blokuje wolny testosteron. Mechanizm przetrwania wygrywa z libido.
Sam przez to przechodziłem. Zamiast brać sildenafil, który tylko maskuje problem, spróbuj podejścia biochemicznego:
L-cytrulina – doraźnie, żeby poprawić przepływ (hydraulika musi działać).
Booster z DAA i Kozieradką – żeby 'przypomnieć' przysadce o produkcji
Sam przez to przechodziłem. Zamiast brać sildenafil, który tylko maskuje problem, spróbuj podejścia biochemicznego:
L-cytrulina – doraźnie, żeby poprawić przepływ (hydraulika musi działać).
Booster z DAA i Kozieradką – żeby 'przypomnieć' przysadce o produkcji
...
Trenuję codziennie, więc według tego co pytasz, nigdy nie powinienem mieć ochoty, a czasami mam
Intensywny wysiłek może niekorzystnie wpływać na libido, ale bez przesady. Zdecydowanie nie kilka razy w tygodniu. Sugeruję zwrócić uwagę na odżywianie, ilość i jakość snu.
Intensywny wysiłek może niekorzystnie wpływać na libido, ale bez przesady. Zdecydowanie nie kilka razy w tygodniu. Sugeruję zwrócić uwagę na odżywianie, ilość i jakość snu.Moderator działu Odżywianie
...
Upewnij się, że nie jesteś przetrenowany albo poprostu, czy Twoja dieta i ilość snu jest dopasowana do tego z jaką intensywnością i objętością trenujesz.
Generalnie jeśli ktoś niedosypia, to może mieć problemy z potencją, więc śpij przynajmniej 7 - 8 godzin na dobę, do tego dieta z odpowiednią ilością kalorii i powinno się poprawić.
Jeśli się nie poprawi zgłoś się do lekarza rodzinnego, bo zaburzenia erekcji mogą podobno wskazywać na jakieś inne problemy zdrowotne, np. z układem krążenia. Mozna rownież zastanowić sie nad wprowadzeniem suplementów z L argininą
Generalnie jeśli ktoś niedosypia, to może mieć problemy z potencją, więc śpij przynajmniej 7 - 8 godzin na dobę, do tego dieta z odpowiednią ilością kalorii i powinno się poprawić.
Jeśli się nie poprawi zgłoś się do lekarza rodzinnego, bo zaburzenia erekcji mogą podobno wskazywać na jakieś inne problemy zdrowotne, np. z układem krążenia. Mozna rownież zastanowić sie nad wprowadzeniem suplementów z L argininą
...
Chłopy nie jestem ekspertem ale ja bym zasuwał na badania przynajmniej dla spokoju. Zaburzenia erekcji to nie jest normalne.
...
Oczywiście, że badania warto jest wykonywać regularnie co rok, a nawet pół roku. W pierwszej kolejności jednak należy zwrócić uwagę na odżywianie, ilość i jakość snu, używki, leki, ilość stresów.
Moderator działu Odżywianie
...
Stawiałbym jednak na wspomniane przetrenowanie. Zbyt duże obciążenie układu mięśniowego i nerwowego skutkuje nie tylko spadkiem libido, ale i brakiem motywacji. Organizm po prostu potrzebuje regeneracji w związku z czym stara się ograniczyć większość procesów do minimum, by nie marnować niskich pokładów energii.
Proponuję porządny sen, kilka dni przerwy oraz porządne jedzonko i wszystko wróci do normy Plus jakieś srodki ewentualnie tak jak wspomina tutaj osoba powyżej jak viamen czy braveran.
Proponuję porządny sen, kilka dni przerwy oraz porządne jedzonko i wszystko wróci do normy Plus jakieś srodki ewentualnie tak jak wspomina tutaj osoba powyżej jak viamen czy braveran.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Krzysztof Piekarz