...
Napisał(a)
Witam was. Prosze was o pomoc i kilka porad. Problem zwiazany jest z brakiem apetytu. Zaczałem chodzic na siłke po 2 letniej przerwie, zawsze miałem problem z apetytem no i moja waga. 65 przy 182 wzrostu. Przymuszanie nie pomaga mam dibencozide słabo działa. myslałem o mecie ale najpierw postanowiłem o to spytac.Poprostu musze rzytyc bo wygladam jak szkielet a bez jedzenie i diety to siłka nie ma sensu. A jak tu jesc jak nie idze i sie nie chce . Prosze o pomoc i dizeki za wszelkie odpowiedzi
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Witam. Jeśli mogę dodać coś od siebie to mam taki sposób na brak apetytu. Może nie zawsze działa ale raczej na nim bazuję. Bo z jadzeniem jest tak że nie jest tak iż jeśli zachce ci się jeść to dopiero wtedy musisz sięgać po żarcie. Ogólnie jest tak w moim przynajmniej przypadku że jak z biedą zjem pierwszy posiłek w ciągu dnia to z początku mrawi mnie niesamowicie chce mi się wymiotować ale jak się wszystko uspokoi to po pewnym momencie kiedy nie chce mi się jeść i nie odczuwać głody tylko mam takie uczycie że przekąsił bym sobie coś to nie zwróciliście uwagi że w tym momencie jesteśmy w stanie zjeść najwięcej?? kiedy odczuwasz głód zjesz trochę i jesteś pełny, często cię naciąga i w ogóle dla tego staraj się spożywać żarcie wtedy kiedy nie odczuwasz głody ale nie chodzi o to by po spożyciu jakiegoś posiłku skakać do następnego już po 15 minutach- bez sensu(efekt taki sam jak przy głodnym żołądku) a wszystko za sprawą jak ktoś wcześniej wspomniał za sprawą taką iż masz skurczony żołądek i podczas spożywania to dokuczliwe uczucie jakby cały pulsował to nieprzyjemna uczucie ale to skurcze żołądka ponieważ organizm domaga się żarcia a że w żołądku nic nie ma to sięga do samego dna z nadzieją że coś tam znajdzie. I taka jest prawda. Dla tego staraj się jeść wtedy kiedy czujesz że nie chce ci się jeść albo może wtedy kiedy czujesz że niekoniecznie potrzebujesz teraz spożyć jakiś posiłek.
Pomogłem, wyraź swoją wdzięczność za mój poświęcony czas
...
Napisał(a)
jak sie ćwiczy to pojawia się apetyt bo organizm/mięśnie wołają o wartości odżywcze
...
Napisał(a)
Zapraszam do mojego dzialu. Tam postaramy sie pomoc niejadkowi
A w dziale doping zacznij pisac za pare lat.
Pozdrawiam

A w dziale doping zacznij pisac za pare lat.
Pozdrawiam
NIE sądzisz, że masz ochotę dać mi SOGA?
W końcu Ci pomogłem :)
...
Napisał(a)
na niektórych meta działa tak że wogle apetytu nie mają bo tak działa na ich wątrobe , głównie na szczupłe osoby/ektomorfików
Zmieniony przez - Czulenko w dniu 2008-12-30 18:18:48
Zmieniony przez - Czulenko w dniu 2008-12-30 18:18:48
...
Napisał(a)
jedz to co lubisz w dużych ilościach (spaghetti + tuńczyk, dobrze przyprawiony ryż z kurczakiem) zajrzyj do działu Kuchnia, na pewno znajdziesz jakieś smaczne potrawy które mozna zjeść w dużych ilościach
...
Napisał(a)
jak ci sie nie chce jesc to nie jedz.....masa i tak pojdzie
siea wiea....
Poprzedni temat
British Dragon Methanabol
Następny temat
Rozpiska dla kolegi bold+enan+prop+wino
Polecane artykuły