...
Napisał(a)
Witam mam 16 lat , na silownie chodze ok 6 miesiecy , mam sile , ale brak mi rzezby..... i moje pytanie brzmi czy jest cos mocniejszego , odzywka czy tabletki ktore dalybymi wiecej sily , badz pomoglby w jakims tam stopniu.Fakt troche waze jak na 187 wzrostu waze 92 kg , chodze z kolege fakt on zaczynal przy wadze 60 kg i byl chudy jak cholera ,i mnie krew zalewa jak widze ze jego klata jest extra wyrzezbiona plaska a ja mam takie 2 cycole ;> ktore tyram z 2 miesiace i nie chca sie zmniejszyc.... co byscie poradzili ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
aha zapomnialem dodac ze nie mam diety , lecz denerwuje mnie to ze kolega tez nie ma dietki a o wiele lepiej wyglada < czy to roznica genetyki ?
p.s gdybym mial ulozyc diete to czego powinno byc najwiecej : bialek , nabialu,makaronu,ryzu ?
p.s gdybym mial ulozyc diete to czego powinno byc najwiecej : bialek , nabialu,makaronu,ryzu ?
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Nie wiem czy wiesz, ale bycie "wyrzeźbionym" to po prostu bardzo niski poziom tkanki tłuszczowej, to własnie brak widocznego tłuszczu pod skóra daje efekt wyrzeźbienia. Skoro tyle ważysz i jak mówisz brak ci rzeźby to odpowiedź sama się nasuwa - trzeba schudnąć czyt. spalić zakrywającą mięśnie tkankę tłuszczową. Czyli tabletki czy "coś ostrzejszego" nic tu nie pomogą. A co do spalania tłuszczu to zajrzyj do działu odchudzanie a dowiesz się jak to się robi. I bedzie git.
...
Napisał(a)
załóż 2 bluzy 2 pary spodni i idz biegać efekty po 2 tygodniach jak będziesz wytrwały i butelka wody bo cieżko bez wody jest w 2 bluzach
...
Napisał(a)
wiesz
jak Ty zaczynasz od ok 90 kg a kumpel zaczynał od 60 kg to od razu widać ze macie nieco inną genetykę i ze różni Was wiecej, niż łączy
Dieta przyda się Wam obu,tyle ze zupełnie inna dieta,Twoja powinna być bardziej redukcyjna jego z kolei bardziej na masę
Dokładnie jak powinna wyglądać dieta znajdziesz w dziale "odżywianie" ew. "odchudzanie"
jak Ty zaczynasz od ok 90 kg a kumpel zaczynał od 60 kg to od razu widać ze macie nieco inną genetykę i ze różni Was wiecej, niż łączy
Dieta przyda się Wam obu,tyle ze zupełnie inna dieta,Twoja powinna być bardziej redukcyjna jego z kolei bardziej na masę
Dokładnie jak powinna wyglądać dieta znajdziesz w dziale "odżywianie" ew. "odchudzanie"
"Będąc na diecie najważniejsze jest, by wieczorem zasnąć, zanim się zechce żreć"
...
Napisał(a)
mam takie jescze pytanie zostal tylko miesiac wakacji i oprocz tego ze chodze na silownie to da mi cos robienie popek <wiem ze nie wy***ie mi miesni w cholere > ale zeby cos sie wzmocnic ?
robilbym je wieczorkime nie wiem tak 4 x po max czyli gdzies po 25 i podobno rozszerzenie ramion ma znaczenie < prosze oo szybka odp >
z gory dziekuje
robilbym je wieczorkime nie wiem tak 4 x po max czyli gdzies po 25 i podobno rozszerzenie ramion ma znaczenie < prosze oo szybka odp >
z gory dziekuje
...
Napisał(a)
czym szerzej trzymasz ręcę ( ale bez przesady ) tym bardziej pracuje klatka
czym wężej tym bardziej pracuje triceps.
czym wężej tym bardziej pracuje triceps.
Give me some SOG, Gimmie Gimmie some SOG :D
...
Napisał(a)
aha czyli jak chce robic te pompki na klate to musze rozszerzyc na maxa rece czy bez przesady tylko zeby byly lekko rozszerzone ?
...
Napisał(a)
Masz 16 lat... odpóść sobie wszelkie odżywki, staraj sięjeśćdużo warzyw, dieta zrównoważona. Szczegóły w innym dziale. A co twojego problemu jest jedno wyjscie.
Dieta
Trening + areoby.
Dieta
Trening + areoby.
o swe marzenie walcz...
...
Napisał(a)
mam pytanie czy przed kazdym <nie wazne czy na klate czy na barki > treningiem jako rozgrzewke jezdzic na rowerku z 10 min ? zeby sie cos miesnie rozgrzaly ? czy lepiej stac w miejscu i pomachac rekami ?
Polecane artykuły