SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Brązowe plamy na brzuchu

temat działu:

Zdrowie i Uroda

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 569

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 1 Wiek 23 lat Na forum 194 dni Przeczytanych tematów 157
Witam, od jakiegoś czasu zauważyłem u siebie takie brązowo plamy na brzuchu zarówno po lewej jak i po prawej strony, miał ktoś z Was może coś podobnego? Z góry dzięki za pomoc:)

Zmieniony przez - tomek3241 w dniu 2023-06-04 08:31:34
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU

Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 2608 Napisanych postów 13498 Wiek 28 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 468664
Na 1 rzut oka to wygląda na jakieś znamie , ale skoro piszesz , że masz to od niedawna to przeszło mi też przez myśl , że może jakaś grzybica skóry , aczkolwiek nie miałem z tym nic wspólnego więc to tylko przypuszczenia , wiem , że jak się ma grzybice skóry to potrafią wyskakiwać takie brązowe plamy na ciele, ale mówie to tylko przypuszczenia, udaj się do dermatologa :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
DJ_DoDo Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 29716 Napisanych postów 27113 Wiek 32 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 384011
Widziałem takie plany u kilku osób ale nigdy nie myślałem że to mogło się pojawić "nagle", raczej przyjmowałem że to taka jaśniejsza myszka czy znamię jakieś. Najlepiej udać się do lekarza - im szybciej tym lepiej
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
monkey22 Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 31501 Napisanych postów 21936 Wiek 42 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 275014
Do dermatologa i szybciej się dowiesz co ci jest tym bardziej że nie jest to normalne , osobiscie już następnego dnia prywatnie siedziałbym u specjalisty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 5955 Napisanych postów 74376 Wiek 39 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 744757
Niestety nikt z nas nie jest w stanie określić co to mogą być za zmiany skórne i jakie są ich powody. Chyba, że zależy Tobie na strzelaniu przez nas diagnozami? Tylko po co? Jeżeli tak, to np. grzyb, zmiany alergiczne, problemy z funkcjonowaniem wątroby, choroba autoimmunologiczna, zmiany od zbyt dużej ekspozycji na słońcu, zaburzenia produkcji pigmentu. Nie widzę w tym specjalnego sensu. Od tego typu problemów skórnych jest lekarz specjalista, czyli dermatolog. Do niego też sugeruję Tobie się wybrać.

Moderator działu Odżywianie

...
Napisał(a)
Usunięty przez Banan za pkt 1 regulaminu
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 6 Na forum 89 dni Przeczytanych tematów 16
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Przełykanie śliny

WHEY premium