Co Cię nie zniszczy to Cię wzmocni !!!
...
Napisał(a)
Mam do Was prośbe. Chciałbym się poszerzyć w ramionach i sądze, że musze rozbudować boczena aktony mieśni naramiennych, aby się poszerzyć. Znacie może dobre ćwiczenie na tą partię mięśni w domu ( mam drążek, hantle, ściskacze ).
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:

...
Napisał(a)
Grzybs, przed chwilą właśnie tam byłem. Ale coś mam rozwalone i nie chce mi pokazywać żadnych gifów. A tak to mało kapuje z tamtąd.
...
Napisał(a)
Przeczytałem w arcie Michaila tyczącym się treningu ACT, że dobre na te boczne aktony mięśni naramiennych jest dobre stosowanie ćwiczenia Unoszenia sztangielek bokiem w staniu. Mam do Was taką prośbe, abyście mi opisali to ćwiczenie bo za bardzo nie wiem jak ono wygląda. Jedynie się troche domyślam, ale nie chce się w błąd wporwadzić. Dzięki tym, którym będzie się chciało odpisać.
...
Napisał(a)
"ćwiczenie można wykonywać w pozycji stojącej (gif 7.) lub siedzącej, oburącz lub jednorącz. W pozycji wyjściowej tułów lekko pochylony, ręce ze sztangielkami nieco ugięte w łokciach, opuszczone w dół, dłonie wewnętrznymi stronami skierowane do środka. Ruch unoszenia rozpoczynamy przy ugiętych rękach, łokcie w każdej fazie ruchu wyprzedzają dłonie. Sztangielki unosimy powyżej linii barków i bez zatrzymania opuszczamy powoli w dół (lub przytrzymujemy w pozycji szczytowej przez chwilę w celu dodatkowego napięcia mięśni). Ćwiczenie to można również wykonywać jednorącz sztangielką w odchyleniu-chwytamy się poręczy, drabinek lub jakiegoś innego przyrządu i odchylamy tułów w bok (jedna ręką trzymamy się poręczy, a w drugiej trzymamy sztangielkę) i unosimy sztangielkę bokiem w górę do poziomu (w tym punkcie można zatrzymać ruch na chwilę) następnie opuszczamy ją do pozycji wyjściowej."
tu jest wszystko
tu jest wszystko

www.theanimalrescuesite.com - daj 6 misek pokarmu dla głodujących zwierząt!
www.thehungersite.com - daj 1,1 ciepły posiłek dla głodujacych na świecie!
www.therainforestsite.com - uratuj 10m2 lasów tropikalnych!
www.thechildhealthsite.com - pomóż chorym dzieciom!
http://www.pajacyk.pl/ - nakarm glodne dziecko
http://www.sfd.pl/temat209527/ - ZAPRASZAM
...
Napisał(a)
Colter wielkie dzięki. Co prawda teraz to znalazłem w atlasie a wcześniej tego nie było 

...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
mi tez sie tamte gify długo ładuja wiec spróbuj troche poczekac 

Pozdrawiam
...
Napisał(a)
"Lepiej być kanciastym czymś, niż okrągłym niczym"
...
Napisał(a)
Dzięki. Mawashi jak włączam ten link pisze " błędny numer wypowiedzi ".
...
Napisał(a)
Chain Reaction - Basic Channel...
Poprzedni temat
Rzeźba nóg
Następny temat
Jaki plan na mase po treningu ogólnorozwojowym ACT ?? Please
Polecane artykuły