Witam chce zacząć redukcje tak na poważnie zawsze gdy zaczynałem przegrywałem z samym sobą bo wpadało piwko, słodycz kiepskie żarcie.
Chciał bym tutaj wrzucać swoje postępy z zdjęciami poto że jak przyjdzie głupi pomysł wypicia piwka, obżarstwa to odpalę Forum i mam nadzieję że się zmotywuje bardziej do nie wypicia. Chcę tutaj te wpisy potraktować jako takie dodatkowe wsparcie "mentalne" powiedzmy.
Swoje 0 kcal wyliczyłem na 3000.
Dieta ułożona około 2700 kcal
Pracuję w systemie 24-godzinnym zazwyczaj w robocie jestem 12 razy w miesiącu więc przez ten czas mój sen jest bardzo słaby. Zastanawiałem się czy robić treningi po pracy czy lepiej przed robotą wstać godzinę wcześniej i pójść na trening po przespanej nocy a nie po szarpanej (przez 24 h pracy snu przerywanego mam z 4/5 godzin)
Oczywiście w dni wolne z zachowaniem regeneracji trening też będzie robiony.
FBW A i B bez cardio tylko kroki średnia 8 tysięcy codziennie.
Staż na siłowni - można powiedzieć że chodziłem rekreacyjnie.
Ankieta
Waga : 100
Wzrost : 186
Obwód klatki :115
Obwód ramienia : lewy 39 / prawy 41
Obwód talii : 110
Obwód uda : 62
Obwód łydki : 42
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej : 28%
Aktywność w ciągu dnia : kroki średnio 8 tysiecy
Uprawiany sport lub inne formy aktywności : 2/3 x tygodniu siłownia FBW
Odżywianie : staram sie utrzymać w danej kaloryce jak odejde od swojej ułożonej diety
Cel : spokojna redukcja
Ograniczenia żywieniowe : brak
Stan zdrowia : dobry
Preferowane formy aktywności fizycznej : siłownia
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty : ------
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów : kreatyna, cyrtulina, magnez, wit C, wit D, omega 3/6/9, ashwagandha, maślan sodu, chrom
Stosowane wcześniej diety ; stosowałem ale ciezko bylo sie utrzymac bo zawszwe cos człowiek podjadł, wypił piwko i zazwyczaj kończyło się tak że nie redukowalem a utrzymywałem wagę.
Chyba wszystko opisałem co potrzeba.
Teraz tylko zabrać się za robotę.
Pozdrawiam
Zmieniony przez - Kropii w dniu 2026-02-08 11:16:20
Chciał bym tutaj wrzucać swoje postępy z zdjęciami poto że jak przyjdzie głupi pomysł wypicia piwka, obżarstwa to odpalę Forum i mam nadzieję że się zmotywuje bardziej do nie wypicia. Chcę tutaj te wpisy potraktować jako takie dodatkowe wsparcie "mentalne" powiedzmy.
Swoje 0 kcal wyliczyłem na 3000.
Dieta ułożona około 2700 kcal
Pracuję w systemie 24-godzinnym zazwyczaj w robocie jestem 12 razy w miesiącu więc przez ten czas mój sen jest bardzo słaby. Zastanawiałem się czy robić treningi po pracy czy lepiej przed robotą wstać godzinę wcześniej i pójść na trening po przespanej nocy a nie po szarpanej (przez 24 h pracy snu przerywanego mam z 4/5 godzin)
Oczywiście w dni wolne z zachowaniem regeneracji trening też będzie robiony.
FBW A i B bez cardio tylko kroki średnia 8 tysięcy codziennie.
Staż na siłowni - można powiedzieć że chodziłem rekreacyjnie.
Ankieta
Waga : 100
Wzrost : 186
Obwód klatki :115
Obwód ramienia : lewy 39 / prawy 41
Obwód talii : 110
Obwód uda : 62
Obwód łydki : 42
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej : 28%
Aktywność w ciągu dnia : kroki średnio 8 tysiecy
Uprawiany sport lub inne formy aktywności : 2/3 x tygodniu siłownia FBW
Odżywianie : staram sie utrzymać w danej kaloryce jak odejde od swojej ułożonej diety
Cel : spokojna redukcja
Ograniczenia żywieniowe : brak
Stan zdrowia : dobry
Preferowane formy aktywności fizycznej : siłownia
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty : ------
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów : kreatyna, cyrtulina, magnez, wit C, wit D, omega 3/6/9, ashwagandha, maślan sodu, chrom
Stosowane wcześniej diety ; stosowałem ale ciezko bylo sie utrzymac bo zawszwe cos człowiek podjadł, wypił piwko i zazwyczaj kończyło się tak że nie redukowalem a utrzymywałem wagę.
Chyba wszystko opisałem co potrzeba.
Teraz tylko zabrać się za robotę.
Pozdrawiam
Zmieniony przez - Kropii w dniu 2026-02-08 11:16:20
Krzysztof Piekarz