...
Napisał(a)
Witam, popełniłem lekki błąd ponieważ zakupiłem black devila, troche ten zakup był nie przemyślany dlatego twierdze że było to błędem. Mam 22 lata i sam nie wiem czy to brać,w sensie czy jest sens -.- a raczej nikt mi tego nie kupi, tak że chyba z braku laku będe to szamać, dużo osób pisze żeby to łykać wieczorem 8 tabsów, wszystko ok, tylko ja wieczorem łykam 150mg wit b6 oraz zmb, i sie zastanawiam pakować wszystkie tabsy przed snem czy może zredukowaćdo 4 rano i 4 wieczorem?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- TEST SPONSOROWANY HI TEC Nutrition - MASA by Darioman7 pods. str.53
- TEST SPONSOROWANY HITEC - REDUKCJA rkarpinski vs muzzy17 - pods. str.37
- APS Testalensis
- TEST RYWALIZACJA 4 osób - Hi TEC , MASA
- HI TEC MEGA MASA - PODSUMOWANIE TESTU STR.84, 4 OSOBY!!
- TEST RYWALIZACJA - HI TEC RÓB FORMĘ NA LATO - Men
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Jak budzenie w nocy to ja dziekuje, osttanio mam dosc;/ a w pracy an niewyspanie nie moge sobie pozwolic...kupilem poki co zen-szen OLIMPA i zobaczymy jak bedzie...dzieki!
...
Napisał(a)
własnie kapa, bo cięzko to bedzie sprzedać za coś sensownego, a myśle czy mi to moze zaszkodzić ;d
...
Napisał(a)
zaszkodzić nie zaszkodzi
ew poprawi trochę regeneracje ale na podwyższenie testosteronu w Twoim wieku bym nie liczył no chyba ze masz niski ale to badania by się przydały;)
ew poprawi trochę regeneracje ale na podwyższenie testosteronu w Twoim wieku bym nie liczył no chyba ze masz niski ale to badania by się przydały;)
...
Napisał(a)
jedyna zasadnosc gdy masz w badaniu zanizony poziom testa, wtedy mozna sie pobawic, tak to strata kasy imo.
na poprawe regeneracji mozna kupic cos innego wtedy
na poprawe regeneracji mozna kupic cos innego wtedy
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja
Kontakt: FB https://www.facebook.com/TrenerMaciolek/
IG https://www.instagram.com/tomq.bb
e-mail: [email protected]
...
Napisał(a)
j/w dla mnie brać to tylko dla poprawienia regeneracji to była by kasa w błoto wolał bym bcaa kupić
...
Napisał(a)
trudno sie mowi:) to moze napiszesz cos o skutkach ubocznych o ile sa? jak sie po tym spi skoro bieze sie to na noc, jak wyglada sprawa z piciem alkoholu podczas brania tabsow i czy rzeczywiscie testosteron skacze po tym....bede wdzieczny. pozdr!
...
Napisał(a)
powiem tak, libido zdrowo w góre, czyli tesciu pewnie też ale badan nie robilem, spanie wygląda tak że czesto sie w nocy budze i jak np mam wstać o 6 to budze sie o 5:30, ale mimo pobudek zawsze mocno wyspany, z alkoholem to nie wiem, bo nie pijam, nie lubie... Skutków ubocznych według mnie nie ma, i napewno nie bede ich szukał :) ogółem polecam
...
Napisał(a)
Możesz sprzedać, możesz próbować, czy coś da to zależy już od stanu Twojego organizmu.
"That's not normal because we don't want to be normal.
Normality is what weak people call living. I call it death."
Polecane artykuły