SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Biegi, Marszobiegi - Pomoc w doborze obuwia

temat działu:

Inne dyscypliny

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 939

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 577 Wiek 32 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 5049
Trenuje kolarstwo.

Jako jednym z treningów mam biegi i marszobiegi.
Postanowiłem zkaupić jakieś buciki odpowiednie do biegania, ale z funduszami rewelacji nie ma

I upatrzyłem takie buciki;

http://allegro.pl/item265940972__woolf_x_trainer_zima_2007_offroad_bieg_41.html

Czy te buciki bedą ok?
Czy będą chronić lepiej stawy itp?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!

16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 223 Wiek 32 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 3063
możliwe że odpowiadam za późno ale odradzałbym te buty - najlepiej wybierać jakieś samemu w sklepie sportowym np adidasa, a nie kupować na allegro. Moja rada: musisz palcami sprawdzić miękkość podeszwy - jak głęboko sie wdusza, oraz zobaczyć jak schodzi na boki (elastyczność) - wszystko najlepiej w rejonie śródstopia i na pięcie, potem jak trzyma ciepło, dostarcza tlen i czy nie obciera

NO PAIN - NO GAIN

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 621 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 8580
niekupuj tego ! doloz lepiej kasy i kup cos lepszego. takie buty to momentalnie straca amortyzacja i pewnie sie rozwala ;P Z dobrych butow do biegania polecam Nike Air Pegasus wszystkie odslony z danego roku byly udane. Oczywiscie chodzi o te z serii Bowerman. powinienes takie dostac bez problemu w sklepach typu 'athletic shoes'.

pozdrawiam
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 77 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 3225
Ja także odradzam tego buta ;) Zdecydowanie lepiej będzie dołożyć do jakiś asics-ów. Teraz zaczynają się już wyprzedaże, więc może Ci się udać kupić tanio coś dobrego ;)
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

survivaal - maści

Następny temat

Biegi, Marszobiegi - Obuwie ?

Sztos