SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Bieżnia do ok. 4k do domu!?

temat działu:

Trening w domu

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 2731

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 404 Wiek 36 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 4425
Witam! Poszukuję bieżni do domu do ok 4 tysięcy. Znajdę coś lepszego niż HMS BE8500 Hiperłącze do opisu i zdjęć?
Nie musi mieć wodotrysków, najważniejsze aby była solidna, miała dość duży pas biegowy(193 cm wzrostu mam) oraz aby był on amortyzowany. Może ktoś ma to cudo i się wypowie, albo poleci coś innego?
pozdro

Zmieniony przez - wysoczanin w dniu 2015-10-07 21:49:17

Co nie może zabić to wzmocni;]

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!

16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 37 Napisanych postów 710 Wiek 33 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 6631
Parametry b.ciekawe w tej cenie :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 21 Napisanych postów 4748 Wiek 10 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 29812
a nie lepiej kupic buty za 300 zl i wyjsc na dwor?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 404 Wiek 36 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 4425
Mam buty za 400 zł( w przecenie za 300 były gwoli ścisłości:P), ale zdecydowanie wolę biegać na bieżni. Nawet latem! Stąd to pytanie. Ostatnio uświadomili mnie w sklepie, że marki Kettler, York i BH Fitness to również chinole, więc zacząłem się zastanawiać czy jest sens przepłacać i czy nie lepiej byłoby wziąć bieżnię "polskiego" producenta z 5 letnią gwarancją door-to-door, a konkretnie ten model...Tu wprowadź tekst linku...

Zmieniony przez - wysoczanin w dniu 2015-10-15 17:21:30

Co nie może zabić to wzmocni;]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 21 Napisanych postów 4748 Wiek 10 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 29812
podobno bieznie elektryczne uposledzaja prace jakis tam miesni, w efekcie mozna zrobic sobie kuku :). naturalnego biegania nic nie zastapi :P
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 5 Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 22
Siemka!

Ja mam na chacie bieżnie HMS i jestem zadowolony więc mogę Ci polecić :)

Tu mosz linka:

http://hms-fitness.pl/produkty/fitness/bieznie/be8510i-hms-premium-bieznia/ 
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Tłuszcz na brzuchu /bez rzygania tematem:Please /

Następny temat

porecze do cwiczen brzucha

Sztos