...
Napisał(a)
Cześć! To już mój drugi wpis na tym forum, gdzie nie ukrywam, że ludzie potrafią i zmotywować i pomóc w wielu problemach :D. Wracając, przychodzę do was z problemem mojej ręki. Otóż 2,5 roku temu niefortunnie upadłem z roweru co skutkowało wyłamaniem stawu łokciowego i unieruchomieniu ręki na parę miesięcy. Z ręką jest wszystko dobrze, oprócz dwóch kwestii. Mam niedowład gdzie ręka do końca mi się nie zgina, ale nie przeszkadza mi to w jakichkolwiek wykonywanych przeze mnie ćwiczeń na siłowni (byłem u kilku znanych ortopedów i powiedzieli, że nie da się z tym więcej nic zrobić) Bardziej irytujący jest dla mnie biceps i triceps tej ręki. Są po prostu sflaczałe, nie wyglądają jak mięśnie mojej drugiej ręki. Ponadto biceps w przypadku lewej ręki jest wysunięty do góry, co czyni rękę szerszą jak patrzymy od boku, zaś w chorej ręce ten biceps jest "schowany" do środka. Po prostu chora ręka nie jest tak szeroka jak zdrowa. I tutaj przychodzę do was z poradą co zrobić, żeby "NABIĆ" te mięśnie. Jakiś specjalny trening, czy coś? Pomóżcie mi bardzo, ponieważ nie ukrywam że jest to dla mnie temat uciążliwy i chcę aby chociaż w kilku "%" zwracała ona uwagę swoim wyglądem. Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Mysle ze lepiej udaj się do fizjo , który zobaczy na miejscu jak to wyglada .
TRENINGI KATOWICE
IG
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
Polecane artykuły