SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Bialko Ostrowia Przepakowywane ( przysypywane) Nowe opakowywania

temat działu:

Odżywki i suplementy

Ilość wyświetleń tematu: 2872

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 1100 Wiek 36 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 14043

J/w w tytule czy Bialko Ostrowi ma obecnie nowe opakowania Moje pytanie stad sie wzielo iz ost zamowilem na portalu aukcujnym (znanym) i otrzymalem ten o to produkt ! zalaczylem zdjecie.
Dla mnie to jakies nie porozumienie Bez daty waznosci produkt,folia srebrna, Informacja naklejona na tej foli krzywo ! Przy masowej produkcji nie ma miejsca tego typu a co ciekawe !! Etykieta z tym samym KODEM KRESKOWYM!! co to ma byc ? ktos sie zetknal?
Moje zdanie takie ze w srodku wielka niewiadoma mleko w proszku badz jeszcze gorzej

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU

Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 1100 Wiek 36 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 14043

kod kreskowy 2 opakowan

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 951 Wiek 33 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 13099
ja myślę, że kod kreskowy dla tych samych produktów z jednego źródła jest taki sam.. przecież każda paczka białka nie ma innego kodu kreskowego..
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 89 Napisanych postów 6759 Wiek 37 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 50256
Zetknął. Ten sam produkt tej samej firmy, zawsze ma ten sam kod kreskowy
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
smak waniliowy i smak owocow lesnych A po 2 jak moga byc takie same kody kreskowe ?

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 826 Wiek 3 lata Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 15422
Ja mam ten sam kod kreskowy co ty na 4 moich paczkach ostrowi i tak samo zapakowane a kupowałem w sklepie sfd i jest dobre smak czekoladowy.

Zmieniony przez - przemas931 w dniu 2011-02-10 11:16:55
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 89 Napisanych postów 6759 Wiek 37 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 50256
A czemu mają nie być? Kod kreskowy jest przypisywany do produktu, a nie do każdego opakowania.
Weź tak na logikę. Producent produkuje 30 rodzajów produktów w ilości 10 tyś opakowań miesięcznie. Przelicz sobie ile by musiało być różnych kodów kreskowych żeby każdy miał inny. Zresztą jaki byłby sens nadawania nowego kodu każdemu opakowaniu. Jaki w tym cel?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 826 Wiek 3 lata Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 15422
Jakby każdy kod kreskowy był inny to byś miał go na całym opakowaniu bo numerów by niestarczyło już.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Ok to gdzie macie na tych opakowaniach date waznosci ?? ja na moich nie moge sie doszukac Uprzednio n zlotawych opakowaniach bylo wszystko jasne czytelnie tu wyglada na ubogie :/

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Czasem nie ma terminu ważności, a jest tylko numer partii. Zobacz czy jest. Ja nie wiem, bo nie używam Ostrowi.

Zmieniony przez - Martainn w dniu 2011-02-10 11:26:29
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
z Tym kodem kreskowym zgadzam sie Nie jest to powod do podezliwosci gdyz wlasnie taki sam ma byc :) Sorka pisanie glupot Nie mniej jednak takie opakowania jakie teraz sa i otrzymalem dla mnie sa podejzliwe. BYc moze data wanosci na oryginalnym pakowaniu sie skonczyla i ktos przekowywuje :]

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

DOBRANIE SUPLI POMOCY!

Następny temat

Który stac wybrac??

redox 2