Szacuny
9
Napisanych postów
1100
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
14043
J/w w tytule czy Bialko Ostrowi ma obecnie nowe opakowania Moje pytanie stad sie wzielo iz ost zamowilem na portalu aukcujnym (znanym) i otrzymalem ten o to produkt ! zalaczylem zdjecie.
Dla mnie to jakies nie porozumienie Bez daty waznosci produkt,folia srebrna, Informacja naklejona na tej foli krzywo ! Przy masowej produkcji nie ma miejsca tego typu a co ciekawe !! Etykieta z tym samym KODEM KRESKOWYM!! co to ma byc ? ktos sie zetknal?
Moje zdanie takie ze w srodku wielka niewiadoma mleko w proszku badz jeszcze gorzej
Szacuny
89
Napisanych postów
6759
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
50256
A czemu mają nie być? Kod kreskowy jest przypisywany do produktu, a nie do każdego opakowania.
Weź tak na logikę. Producent produkuje 30 rodzajów produktów w ilości 10 tyś opakowań miesięcznie. Przelicz sobie ile by musiało być różnych kodów kreskowych żeby każdy miał inny. Zresztą jaki byłby sens nadawania nowego kodu każdemu opakowaniu. Jaki w tym cel?
Szacuny
9
Napisanych postów
1100
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
14043
Ok to gdzie macie na tych opakowaniach date waznosci ?? ja na moich nie moge sie doszukac Uprzednio n zlotawych opakowaniach bylo wszystko jasne czytelnie tu wyglada na ubogie :/
Szacuny
9
Napisanych postów
1100
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
14043
z Tym kodem kreskowym zgadzam sie Nie jest to powod do podezliwosci gdyz wlasnie taki sam ma byc :) Sorka pisanie glupot Nie mniej jednak takie opakowania jakie teraz sa i otrzymalem dla mnie sa podejzliwe. BYc moze data wanosci na oryginalnym pakowaniu sie skonczyla i ktos przekowywuje :]