...
Napisał(a)
Witam. Kupilem bialko, hmb i bcaa xtra. Mam pytanie, jak brac te suple po treningu? Jestem po konkretnej sesji (assault, cp, mono, masówka), chce podtrzymac to co zrobilem, tym bardziej, ze teraz gram 2 x w tyg. w pilke.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- TEST: Byc sezonowcem %-) Ostateczna Rozgrywka! wg Siodemy/Alkohola pods str 48
- Cykl - pytanko o bcaa xtra
- Masa na rzezbie do wakacji by MegaMasa87'' forma plazowa 2'' - podsumowanie str.28!
- Test Sponsorowany: Activlab by misio91 - pods.str.18!
- BSN No Xplode 1025g + Cell Mass 800g + Nitrix 360tab.
- Troche supli, mozecie pomoc rozpisac?
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Białko wg braków w diecie, bcaa przed treningiem ok 1g na 10 kg masy, co do hmb można było zainwestować w BCAA ale jak już masz to dawaj z rana przed treningiem i na noc w nietreningowy dawaj z rana i w ciągu dnia i na noc po 2 kapsy.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
i wiecej hmb nie kupuj
https://www.sfd.pl/HMB__wyniki_badań_dla_zainteresowanych_tematem-t376399.html
Zmieniony przez - wincol w dniu 2012-03-16 19:03:38
https://www.sfd.pl/HMB__wyniki_badań_dla_zainteresowanych_tematem-t376399.html
Zmieniony przez - wincol w dniu 2012-03-16 19:03:38
...
Napisał(a)
Dzieki za odp, ale to wiem... (co do hmb, to nigdy nie bralem i chcialem sie przekonac). Chodzi mi o to, jak brac te suple po treningu? Czy moge laczyc odrazu hmb z bialkiem? Jak nie, to jak to brac? Obecnie w DT: naczczo 1 kaps. hmb + 10g bcaa xtra. Przed treningiem 1 kaps. hmb + 10g bcaa xtra. Po treningu 30g bialka zmiksowane z bananem + 1 kaps. hmb. Na noc 30g bialka + 1 kaps. hmb. W DNT: naczczo 10g bcaa xtra + 1 kaps. hmb. Na noc 30g bialka + 1 kaps. hmb.
...
Napisał(a)
Jak masz fundusze skromne to BCAA brałbym tylko okołotreningowo. Mam nadzieje zę 10g bcca to nie 10g prochu bo w 10gramach prochu masz 5g bcaa.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Biore 10g bcaa i 7g gluty. Chodzi mi o to, jak mam dokladnie brac te suple po treningu? Czy moge razem, czy osobno? Potrzebuje konkretnej odpowiedzi. Z gory dziekuje.
Polecane artykuły