SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Białko w proszku, a gotowanie / smażenie

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1929

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 88 Wiek 36 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 795
Cześć,

Nie mogłem znaleźć podobnego tematu- mam fajne białko extensora wpi, które jest bezsmakowe i według etykiety można dodawać do dań gotowanych itd. Czy takie białko traci wtedy na wartości?

Widziałem na forum fajny przepis na naleśniczki/omlety białkowe, które składają się z wheya i białek jaj- jak wygląda sprawa białka w tym przypadku?? Czy jeśli usmażę taką papkę to mi to białko nie straci 'białka'?

Dzięki za odpowiedzi, szczególnie te od 'naukowców' forumowych :p
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 80 Napisanych postów 9947 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 52544
W jakimś stopniu pewnie straci, jednak nie specjalnie bym się tym przejmował.

Poszukuję książki "Na początku był głód" M. Konarzewskiego, gdyby ktoś miał egzeplarz na sprzedaż - proszę o kontakt mailowy ;)

Jedna z bardziej przemądrzałych osób na forum.

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

kiedy biegać

Następny temat

Co jecie na kolacje na diecie

WHEY premium