Szacuny
4
Napisanych postów
468
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
1448
Kupilem sobie za 69zlotych (bez pudelka, 1kg) białko Hi-tec Protein 3 komponenty białkowe BV = 125 80%
Jest to koncentrat białkowy
Zawiera 2 komponenty białka mleka (serwatka i kazeina) oraz białko pszennicze w celu optymalizacji czasu wchłaniania.
Czy to jest dobre białko?? używam go 40g na noc
Trening na mase
PS. W uwagach jest napisane "Produkt zawiera fenyloalanine"
Czy to zle???
pozdrawiam
-------
Jot-U
"Zły początek zły koniec przynosi." - Eurypides
Szacuny
4
Napisanych postów
533
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
2060
a ja zas na silce polaczylem carbo z woda gazowana :D
ale bylo sprzatania i wsciekania sie na mnie :P
od tego czasu musze przygotowywac carbo przed budynkiem a w sprawie Hi-Tec'a to mi bialko przypadlo do gustu. Racja, ze troche za geste (po kupnie Olimp'u myslalem, ze to on jest za rzadki :P), ale mozna sobie wyobrazic, ze to jogurt :P
Szacuny
22
Napisanych postów
1759
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
18156
Jeżeli jestes chory na fenyloketonurię, to nie powinieneś przyjmować jakichkolwiek produktów zawierających fenyloalaninę. Poza tym, jak pisze kolega, fatalnie się rozpuszcza.
Szacuny
0
Napisanych postów
44
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
2553
Białko Hi Tec Protein jest bardzo dobrym produktem. Co do rozpuszczalności to faktycznie kiedyś były z tym kłopoty ale teraz jest lepiej. Kupiłem miesiąc temu Protein 80 i wystarczy dobrze zamieszać łyżką. Trzeba tylko pamiętać, że najpierw leje się mleko a dopiero potem sypie białko.
Jeżeli nie jesteś chory na fenyloketonurie to nic Ci nie będzie.
Szacuny
4
Napisanych postów
461
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
5729
wiesz co klark rozpuszcza to sie dalej fatalnie nawet mikser nie duzo tu daje poprostu po chwili taki "osad" białkowy zostaje na dnie ale ogolnie to mysle ze bialko nawet ok
Szacuny
4
Napisanych postów
468
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
1448
a dlaczego najpierw mleko potem proszek?
ja wsypuje 40g bialka zalewam mlekiem (w sloiku) zamykam, wstrzasam pare razy i juz....
Wiec chyba jestescie w bledzie bo rozpuszcza sie super!
i jest pyszne smakowo.
Ale bardziej chodzilo mi o ocene skutecznosci!
pozdro
-------
Jot-U
"Zły początek zły koniec przynosi." - Eurypides
Szacuny
2
Napisanych postów
52
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1493
2 razy mialem to bialeczko tez nan noc uzywalem i naprawde jets ok. ostatnio kupilem ten za***isty shaker z sfd i do odzywy dalem cieple mleko, jak ****lo to mi caly ryj ochlapalo