Czy mogę jadać białą czekolade gdy jestem na masówce? :) Bo leży sobie na półce i tak się zastanawiam się czy ją zjeść XD
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Jasne że tak, wszystko jest dla ludzi. Kostka czy dwie raz na jakiś czas nie zaszkodzą Ci jeśli wliczysz w bilans. Ważne żebyś nie popłynął i całej tabliczki na raz nie poskromił albo lepiej. Pozdrawiam
...
Możesz zjeść ile chcesz, nic sie nie stanie 30g cukru i troche tłuszczów nasyconych Ci nie zaszkodzi, a nabijesz sobie za to kalorie ;)
Zmieniony przez - anarchissta w dniu 2015-11-03 19:58:20
Zmieniony przez - anarchissta w dniu 2015-11-03 19:58:20
...
nabijanie kalorii to chyba nie bardzo ale czasami zjeść okey,wszystko jest dla ludzi i w granicach zdrowego rozsądku
...
Nawet na redukcji byś mógł od czasu do czasu zjeść sobie czekoladę, a na masie to według mnie nie musisz jednorazowo zjedzonej nawet całej tabliczki czekolady wliczać w swój bilans kaloryczny. Po prostu jesz i tyle, nie zawracając sobie tym głowy, że wyszedłeś jednorazowo ponad określoną pulę kaloryczną, tym bardziej, że po zdjęciach z twojego profilu łatwo wywnioskować można, że nie masz problemu z nadmiernym otłuszczaniem się twojego organizmu.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Krzysztof Piekarz