...
Napisał(a)
Witam chciałbym usyskac pomoc w doborze suplementów próbowałem z białkiem hi tec c-6 nie służyło mi to , l-glutamina jest ok zastanawiam się nad kreatyną tylko jaką i co do tego mógłbym jeszcze brac , mój cel to przytyc ale nie wiele max 2 kg , cwicze 3 x siłownia+aeroby/tyg, rower i 2-3 razy w miesiącu siatkówka
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
W tym wypadku,, L-gluta może być jednak dobrym wyborem dla ogólnego komfortu życia.
L-glutamine helps reduce the symptoms of IBS by protecting the integrity of the mucus membrane inside the large intestine. The digestive process can subject the intestine to harmful bacteria, resulting in increased intestinal permeability, which introduces bacteria into the bloodstream. The intestine uses more L-glutamine than muscle tissue, and supplementation helps alleviate intestinal irritation by blocking bacterial infiltration. It also enhances immune cell activity in the gut, which inhibits infection and inflammation and soothes the intestinal tissue.
W skrócie, redukuje nie przyjemne objawy choroby.
Zmieniony przez - Vaadeer w dniu 2014-06-03 10:27:26
L-glutamine helps reduce the symptoms of IBS by protecting the integrity of the mucus membrane inside the large intestine. The digestive process can subject the intestine to harmful bacteria, resulting in increased intestinal permeability, which introduces bacteria into the bloodstream. The intestine uses more L-glutamine than muscle tissue, and supplementation helps alleviate intestinal irritation by blocking bacterial infiltration. It also enhances immune cell activity in the gut, which inhibits infection and inflammation and soothes the intestinal tissue.
W skrócie, redukuje nie przyjemne objawy choroby.
Zmieniony przez - Vaadeer w dniu 2014-06-03 10:27:26
...
Napisał(a)
W samym badaniu pisali że do 21g na dobe było bezpieczne. Osobiście to niech już zainteresowany pacjent zobaczy od dawek 5g przez tydzień, później np 10g i czy jest odczuwalna poprawa ze strony układu trawiennego.
...
Napisał(a)
Się smiej, ale pewnie koledze nie jest do śmiechu bo problem na cale zycie .
...
Napisał(a)
Śmieje się nie z problemu a z glutaminy, po 10-20 g spoko mniej IMO się nie opłaca

...
Napisał(a)
Glutaminę biorę od paru tygodni , na pewno mi nie zaszkodziła dawkuję ją 10-15 g dziennie . Jeszcze jaki rodzaj kreatyny monohydrat jabłczan czy może jeszcze inny dawno się nie interesowałem odżywkami i jestem nie w temacie . Dietę staram się trzymac , ja mam raczej problem z przybraniem na wadze a jem całkiem sporo
Zmieniony przez - Megabodd w dniu 2014-06-03 13:33:14
Zmieniony przez - Megabodd w dniu 2014-06-03 13:33:14
...
Napisał(a)
Monohydrat nie powinien Ci zaszkodzić, najtańszy i najbardziej przebadany.
Poprzedni temat
Suple do treningu.
Następny temat
Substancje słodzące w odżywkach (acesulfam K, sukraloza)
Polecane artykuły